Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dokąd iść? Kolejny przypadek nerwicy.
-
- Gość
Ja kiedyś za czasów szkolnych powiedziałam, że umówiłam się i idę na łyżwy i mój brat mój powiedział, że oszalałam, że ktoś mnie przewróci i mi przejedzie po ręce, że mi palce odetnie... Od razu zaczęłam to widzieć oczami wyobraźni i zawsze to widzę myśląc o łyżwach, dlatego nigdy na nich nie byłam i z pewnością nie pójdę
-
- Gość
Mam tak tylko z łyżwami, ale łyżwy nie są mi do szczęścia potrzebne, wcale nie muszę na nich jeździć... Kiedyś miałam wypadek na rowerze, i w ogóle to na mnie nie wpłynęło... Ale do łyżew się nie przekonam, bo nawet mnie to jakoś nie jara 

-
- Gość
Już jestem w takim wieku, że wątpię, żeby moi rówieśnicy nie marzyli o niczym innym jak tylko iść na łyżwy
rezygnacja z tej rozrywki to mój wybór i wcale mi nie żal 

-
- Gość
Nie przesadzam, jeśli moi rówieśnicy nie marzą o łyżwach jest mi to na rękę dosłownie i w przenośni 

-
- Gość
Wg mnie nawet 80-latek może jeździć na łyżwach jeśli ma na to ochotę i zdrowie
mnie się marzą łyżwy jak Tobie surströmming, są tacy co się zajadają i fajnie, kto nie chce niech nie je, też nic nie traci 

-
- Gość
Ej nie jestem, nie przypisuj mi takich cech
pewne rzeczy po prostu nabrały dla mnie nowego znaczenia, jak np. słowa reklamy: "dopieszczony łosoś to dopieszczony smak" czy jakoś tak 

-
- Gość
Ja też już widzialam tą reklamę nie raz i byłam "wyłączona" i pierwszy raz na nią zwróciłam uwagę, aż wywołało to we mnie zaciesz
Tak samo ostatnio miewalam tak, że przeczytałam coś ważnego dla mnie w książce, i za parę dni budziłam się z głębokiego snu słysząc w drugim pokoju te same słowa użyte w telewizji w innym kontekście :o