Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
6 dni bez DD
Regulamin forum
Uwaga! Prośba dotycząca tworzenia wątków.
Wszyscy użytkownicy, którzy zamieszczają w tym dziale wątek dotyczący swojego wyzdrowienia, proszeni są w wypadku gdy nowy temat dotyczy dojścia do pełni zdrowia, aby do tytułu tematu dopisywali: Wyleczony/ona
Pozwoli to na rozróżnienie tematów osób, które w pełni wyzdrowiały od tych, którzy czują się lepiej oraz tych którzy opisują swoją obecną walkę.
Przykładowo Ania chce podzielić się swoim pełnym wyzdrowieniem, tworzy nowy temat o tytule:
"Ania dzieli się szczęściem" i dopisuje do tego Wyleczona - "Ania dzieli się szczęściem.Wyleczona". Osoby, które chcą opisać swoje lepsze samopoczucie, bądź postępy w leczeniu nie dodają tej końcówki.
Uwaga! Prośba dotycząca tworzenia wątków.
Wszyscy użytkownicy, którzy zamieszczają w tym dziale wątek dotyczący swojego wyzdrowienia, proszeni są w wypadku gdy nowy temat dotyczy dojścia do pełni zdrowia, aby do tytułu tematu dopisywali: Wyleczony/ona
Pozwoli to na rozróżnienie tematów osób, które w pełni wyzdrowiały od tych, którzy czują się lepiej oraz tych którzy opisują swoją obecną walkę.
Przykładowo Ania chce podzielić się swoim pełnym wyzdrowieniem, tworzy nowy temat o tytule:
"Ania dzieli się szczęściem" i dopisuje do tego Wyleczona - "Ania dzieli się szczęściem.Wyleczona". Osoby, które chcą opisać swoje lepsze samopoczucie, bądź postępy w leczeniu nie dodają tej końcówki.
-
mimi91
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej
znalazłam dzisiaj tego posta, bo wczoraj też miałam pierwszy prawie cały dzień bez DD!!!
) rano się obudziłam z natrętnymi myślami. Strasznie biło mi serce i oblewał mnie zimny pot. Ale tak się "zawzięłam" i postanowiłam o niczym nie myśleć skupić się po prostu na tym gdzie jestem i co robię..nawet na głupiej poduszce, na której leżała moja głowa ..i nagle..zniknęło !! To najpiękniejsze uczucie w moim życiu, usiadłam i ryczałam ze szczęścia jak bóbr
) ! Myślę, że takie przechytrzenie właśnie swojego mózgu to świetny pomysł, wymaga to jednak dużej pracy nad sobą ! Leczę się na depresję 2 miesięcy, mam nadzieję, że trochę się podleczę i też będę walczyć aż w końcu zwyciężę, będę mogła odstawić tabletki i być 2 razy silniejsza po tych doświadczeniach
Mam na szczęście mamę, która bardzo mnie wspiera, bo też jako młoda osoba przechodziła nerwicę...ale wyleczyła ją...w miesiąc? dwa? Jest bardzo silną osobą i dużo w życiu przeszła, więc wie jak mnie zagrzewać do walki . Pozdrawiam 
- nierealna
- Ex Moderator
Świetnie!
Tak trzymać
Co prawda mi się jeszcze nie udało mieć prześwitu, ale czekam na ten dzień niecierpliwie
Tylko kochana jedno!
DD lubi być takie, że jednego dnia jest bajecznie a w kolejnych - masakra,bo "za bardzo się cieszyliśmy" , ale nawet wtedy nie należy się poddawać, bo ten prześwit BYŁ, a co to oznacza? Że nasz umysł bardzo powolutku się regeneruje
Trzymam kciukasy za dalsze prześwity
Tak trzymać
Tylko kochana jedno!
Trzymam kciukasy za dalsze prześwity
Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
mimi91
- Zarejestrowany Użytkownik
Dzięki ! Teraz nawet jak będzie źle, będę wiedziała, że jest możliwe wyjście z tego i jakie to jest piękne
Tobie też życzę powodzenia ! Trzeba się po prostu ostro SKUPIĆ 
-- 1 sierpnia 2014, o 18:07 --
No i niestety moje DD utrzymuje się nadal
do tego doszedł dzisiaj wyjątkowo kiepski humor...Ech nie wiem co lepsze mam depresję, ale chyba wolałabym nerwicę. 
-- 27 sierpnia 2014, o 13:39 --
Wczoraj kolejny CAŁY dzień bez dd
dzisiaj niestety gorzej, jestem jakaś pobudzona, zdenerwowana i nie podchodzić bez noża, bo zabiję
wkurzam się o to, że wczoraj było dobrze a dzisiaj znowu kicha wrr ! Ale jestem coraz bliżej !!!!!!!!
-- 1 sierpnia 2014, o 18:07 --
No i niestety moje DD utrzymuje się nadal
-- 27 sierpnia 2014, o 13:39 --
Wczoraj kolejny CAŁY dzień bez dd