Ostatnio jak bylem u psychiatry po wywiadzie wypisal mi skierowanie do terapeuty na którym jest napisane zaburzenia psychiczne i zaburzenia zachowania spowodowane naprzemiennym stosowaniem substancji psychoaktywnych. F19 zespół uzaleznienia. i f41.9.
tylko ja dwa lata jestem czysty nie pale trawy nie biore amfy.. nawet o tym nie mysle nie ciagnie mnie. No dobra, piwko wieczorem wypije jedno. Ale dlaczego zespół uzaleznien? przecież mam nerwice i dd
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Diagnoza uzaleznienia.. ??!
-
- Administrator
Chodzi prawdopodobnie o to, że po tych specyfikach nabawiłeś się zaburzeń.
Czyli masz zdiagnozowane zaburzenia lękowe, nieokreślone oraz zaznaczony fakt (przez to f 19), że w wyniku przyjmowania różnych substancji psychoaktywnych.
Może to mieć znaczenie podczas terapii, ważne aby to terapeuta wiedział.
Czyli masz zdiagnozowane zaburzenia lękowe, nieokreślone oraz zaznaczony fakt (przez to f 19), że w wyniku przyjmowania różnych substancji psychoaktywnych.
Może to mieć znaczenie podczas terapii, ważne aby to terapeuta wiedział.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
u osoby która brała w życiu stymulanty receptory dopaminowe są mniej wrażliwe i ciężko później bez tych stymulantow tą dopamine podnosić w sposób naturalny. Ale czy ten stan rzeczy może się zmienić? mogą te receptory znowu się uwrazliwic na warunki zewnętrzne? Chyba ciężko pozbyć się derealizacji skoro nie potrafie naturalnie tej dopaminy podnosic..
Per aspara ad astra