Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Derealizacja i jej dziwna strona?
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
dokładnie, jak ja bym sie jeszcze w swoim czasie martwil ze nie czuje akurat lewej reki a nie prawej albo snieg mam w lewym oku to chlopie nadal bym chyba szalal
pewnie ze moze a czemu byc nie. ale tez wedlug mnie powinienes isc do lekarza, bo jednak swiadomosc diagnozy lekarza swoje robi

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
a czemu ciekawe
? pewnie od razu wiedzial ze masz to od stresu a ze ty akurat masz to po trawie to na to samo wynika. po trawie tak samo sie zaczyna jak od stresu. licza sie pierwsze objawy

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kurde, jakie to wszystko mądre. Nie miałem pojęcia, że jesteśmy aż tak skomplikowani. Jeśli nasz organizm ma więcej niespodzianek dla nas to ja dziękuje. Jest i tak grubo. Wie ktoś może kiedy będzie gotowe kompendium odnośnie derealki? Czekam trochę na to.
-- 30 października 2013, o 18:49 --
Witam po długiej przerwie. Mam pytanko. Pewnie wielu z was zachorowało na jakąś grypę czy przeziębienie podczas naszej kochanej DD
Jakie były wtedy wasze odczucia? Jak się czuliście? Coś się zmieniało ;>? Pierwszy raz jestem chory od momentu aktywacji DD i chciałbym zobaczyć jak się inni czuli bo u mnie chyba jest lepiej podczas choroby. Nie skupiam się na tym co się dzieje w głowie.
-- 30 października 2013, o 18:49 --
Witam po długiej przerwie. Mam pytanko. Pewnie wielu z was zachorowało na jakąś grypę czy przeziębienie podczas naszej kochanej DD

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wiesz co u mnie bylo tak, jak mialam grype i wysoka goraczke to dd osiagalo wyzyny ale jak nie mialam tak wielkiej goraczki i np sie wypocilam to z dd bylo lepiej. Wydaje mi sie ze po prostu umysl jest zajety grypa i tak nie duma 

Opis mojego wyzdrowienia z derealizacji i nerwicy dolaczam-sie-wyleczona-t3364.html