Witajcie ponownie
od ok.wtorku wrocil mi temat biegunek czy byl wczesniej stres chyba byl dodam ze od 2tyg moze dluzej mam dodatkowo problem ze wstaniem taki muł totalny brak energii i jeszcze te biegunki zakodowaly mi sie caly czas skanuje brzuch co zjem czekam kiedy mnie pogoni przy tym sa gazy a jak sie gazy koncza czekam kiedy isc i to burczenie w brzuchu jak u glodnego
dodam ze jestem od poczatku wrzesnia na leku SERTRANORM? 50mg czy cos takiego
cofajac sie wstecz ostatnimi czasy jelita mnie trzymaly od polowy lipca do polowy wrzesnia do momentu jak zrobilem kolonoskopie i oczywiscie co nic nie bylo i nagle zniknelo
a czemu sie znow to ppojawilo?slabo mi sie robi ze znow musze przez to przejsc,jak o tym nie myslec kiedy czujemy dyskomfort?dodam ze po 14 wrzesnia moze z 2tyg spokoju pozniej bylo oko bole bylo wszystko dobrze u okulisty pozniej kregoslup?kolana stawy.....i ciagly stres ze rak i rak...naprawde to takie stresujace bo nie wiadomo kiedy przejdzie co byscie polecili w tym przypadku?>
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
czy to znowu nawrót?
-
- Administrator
Cóż polecałbym popracować nad sobą ;p Nad choćby podejściem do zaburzenia i objawów
Skoro po kolonoskopii przeszły Ci objawy jelit, to oznacza, iż jesteś również sam w stanie wpłynać na swój stan emocjonalny.
To jak to zrobić omówić się tak raz dwa nie da, dlatego polecam Ci odsłuchać nagranka Nasze dostepne na forum zaburzeni-na-youtube.html a także przeczytać książkę - "skuteczna samopomoc dla swoich lęków".
To jedna rzecz, druga sprawą jest to jak się sprawy dzieją w Twoim życiu, jak reagujesz na problemy, stresy bo to jest również istotne
Pomyśl również nad terapią.

To jak to zrobić omówić się tak raz dwa nie da, dlatego polecam Ci odsłuchać nagranka Nasze dostepne na forum zaburzeni-na-youtube.html a także przeczytać książkę - "skuteczna samopomoc dla swoich lęków".
To jedna rzecz, druga sprawą jest to jak się sprawy dzieją w Twoim życiu, jak reagujesz na problemy, stresy bo to jest również istotne

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Krystek79
- Zarejestrowany Użytkownik
dziękuję VICTOR jeśli sam "szef"opisuje to to coś musi być w tym..dodam że zanim skierowali mnie na kolonoskopię byłem dwa razy na SOR i za kazdym razem po wyjsciu czulem sie idealnie dopiero kiedy zblizalo sie badanie znow wrocily jelita a po jak ręką odjąl straszne to..np byl piękny sen rano otwieram oczy i zeby pomyslal o glowie plecach nie juz czuje brzuch.....Victor pisze:Cóż polecałbym popracować nad sobą ;p Nad choćby podejściem do zaburzenia i objawówSkoro po kolonoskopii przeszły Ci objawy jelit, to oznacza, iż jesteś również sam w stanie wpłynać na swój stan emocjonalny.
To jedna rzecz, druga sprawą jest to jak się sprawy dzieją w Twoim życiu, jak reagujesz na problemy, stresy bo to jest również istotne![]()