Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to dd ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej. Dziś będąc w sklepie wybierałem lody i nagle miałem taką dziwną myśl że nie będę wiedział że trzeba z nimi do kasy, a może tracę zmysły i takie tam i w ogóle mam takie dziwne uczucie. Wszystko dookoła jest takie jakieś jakieś dziwne niby normalne a jakby dziwne. Ehh
Reap what you sow!
-
Tez tak mam...albo czasmi nagle jak cos mówię dostaje lęku ze zaraz zapomne słów...albo imion najblizszych...jeaaa mam tak mam
-
- Administrator
Co na pewno to lęk 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Haha no fakt. Ale chociaż szybko jakoś to olewam i już mnie to tak nie straszy i jakoś funkcjonuje w społeczeństwie. Ale Wiktor już tyle ataków paniki pokonalen i już ich nie mam ale zawsze zawsze poza domem odczuwam większy lęk między ludźmi jestem spięty i w ogóle. Choć mam w D ... czy coś mi się stanie nie boje się ataków paniki to i tak jakoś tyle lat i nadal nie czuje się swobodnie .
Reap what you sow!