Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy schizofrenie można sobie wmówić?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ciagle analizuje czy to co wszystko robie i mowie jest nornalne, a nie schizofreniczne
- Ciasteczko
- Administrator
Nie musisz, już zrobiliśmy to za ciebie. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
Co to znaczy niezbyt rozumiem??
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
ZROZUMIESZ JAK CHWILE Z NAMI POBEDZIESZ .
-- 13 lipca 2015, o 18:39 --
Wydaje mi sie ze bedziesz godnym przeciwnikiem .
250-dni-to-trwa-pomocy-t5839.html
-- 13 lipca 2015, o 18:39 --
Wydaje mi sie ze bedziesz godnym przeciwnikiem .
250-dni-to-trwa-pomocy-t5839.html
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- anita
- Odważny i aktywny forumowicz
W tym temacie strach-przed-schizofrenia-psychoza-wyja ... t4051.html
na koncu uzytkownik Wojtek opisal roznice w lękach nerwicowych a schizofrenicznych, bardzo fajnie i od razu mozna pokapowac co jest co.
na koncu uzytkownik Wojtek opisal roznice w lękach nerwicowych a schizofrenicznych, bardzo fajnie i od razu mozna pokapowac co jest co.
- Ciasteczko
- Administrator
Linkowałam to już w tym temacie, bezskutecznie...anita pisze:W tym temacie strach-przed-schizofrenia-psychoza-wyja ... t4051.html

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.

-
Sluchajcie, a mam takoe 1 pytanko czy to jest DD czy nie bardzo bo czuje sie jakos dziwnie jak z mama rozmawiam to tak jak by mi to byla obca osoba czy cos boje sie sttasznie co to jest
?

-
To dobrze, bo sie juz przestraszylam..
-
Racja. Niektore czytam
-- 14 lipca 2015, o 11:22 --
Jeszcze mam tak ze jak bym sie wstydzila rozmawiac z mama j z tata to chyba nie jest nerwica juz ;/ chyba se wmowilam chorobe psychiczna sama nw ..
-- 14 lipca 2015, o 11:22 --
Jeszcze mam tak ze jak bym sie wstydzila rozmawiac z mama j z tata to chyba nie jest nerwica juz ;/ chyba se wmowilam chorobe psychiczna sama nw ..
-
Ale serio ??:(
-- 14 lipca 2015, o 11:29 --
Bardzo sie boje
-- 14 lipca 2015, o 11:29 --
Bardzo sie boje
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
No tak wmowilas sobie chorobe psychiczna
-- 14 lipca 2015, o 10:37 --
. Pewnie odebralas to jak wyrok. WMOWILAS SOBIE. nie jestest chora masz nerwice niestety
Przeprszam za moje chamskie diagnozy . Ale wlasnie chce ci udowodnic ze ty srasz w majty ze strachu w wszystko wierzysz zacznij czytac te artykuly nie niektore . Tylko wdzystkie zacznij sluchac nagran . Albo siedz w tej swojej wyimaginowanej chorobie psychicznej.
-- 14 lipca 2015, o 10:37 --
. Pewnie odebralas to jak wyrok. WMOWILAS SOBIE. nie jestest chora masz nerwice niestety
Przeprszam za moje chamskie diagnozy . Ale wlasnie chce ci udowodnic ze ty srasz w majty ze strachu w wszystko wierzysz zacznij czytac te artykuly nie niektore . Tylko wdzystkie zacznij sluchac nagran . Albo siedz w tej swojej wyimaginowanej chorobie psychicznej.
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY