Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
Ewa90
- Zarejestrowany Użytkownik
Powiem ci że nie rozumiem twojego problemu ale to świadczy Tylko o tobie bo ja nie widzę w tym nic śmiesznego co napisałam . Jeśli chodzi o dzieci to najwidoczniej ty masz jakiś problem bo bycie matką czy ojcem jest pięknym przeżyciem. Ale do tego trzeba dorosnąc i nie ma w tym nic śmiesznego ....
-
madmag87
- Gość
Odnoszę się tylko do tego, co było skierowane do mnie... To co sobie gadacie z mario, to nie moja sprawa, kto chce mieć dzieci to jego sprawa, a nie moja... Nie szyj paranoi...
I ja się nie kłócę, skończ mnie zagadywać raz na zawsze... Bo nie po drodze nam, to nic złego
I ja się nie kłócę, skończ mnie zagadywać raz na zawsze... Bo nie po drodze nam, to nic złego
-
mario546
- Zarejestrowany Użytkownik
To jest to najlepsze co może być w życiu, uśmiech dziecka. Tylko musimy uszanować tez inne osoby które nie chcą mieć dziecka.Ewa90 pisze: ↑29 stycznia 2022, o 13:55Powiem ci że nie rozumiem twojego problemu ale to świadczy Tylko o tobie bo ja nie widzę w tym nic śmiesznego co napisałam . Jeśli chodzi o dzieci to najwidoczniej ty masz jakiś problem bo bycie matką czy ojcem jest pięknym przeżyciem. Ale do tego trzeba dorosnąc i nie ma w tym nic śmiesznego ....