Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wiesz co, mi ogólnie ten lęk sam przychodzi i mam jakoś taki nawyk że jak pojawia się myśl lub sam sobie coś pomyśle bo mam coś wrażenie że sam sobie to wpajam do głowy to po prostu od razu mam reakcje obronną, jestem osobą która od zawsze coś wyolbrzymiała i się zbędnie martwiła i sobie coś wmawiała 

-
Wiesz co, akurat w opinie innych od zawsze mam wywalone, bardziej zawsze sobie jakąś chorobę wmawiałem czy też źle coś przewidywałem, ale akurat ludźmi się zawsze martwię w takim sensie że aż za bardzo, ale no taki już jestem
-
Od zawsze mi w sumie mama powtarzała że za bardzo sobie coś wmawiam więc stąd też miałem obawy że to HOCD to też mój jakiś wymysł i w sumie do teraz się tego boję
-
Nie rozumiem mógłbyś jaśniej?
-
O to mi chodziło analiza.Świebodzinek pisze: ↑22 stycznia 2022, o 07:34Od zawsze mi w sumie mama powtarzała że za bardzo sobie coś wmawiam więc stąd też miałem obawy że to HOCD to też mój jakiś wymysł i w sumie do teraz się tego boję
-
Aaa okej, a mam pytanko, od kiedy masz HOCD jak można wiedzieć?
-
O kurcze to całkiem sporo, ja już 4 miesiące, chciałbym z tego jak najszybciej wyjść :p
-
Akurat przed tym jak się wplątałem w to bagno to rozpoczynałem kurs na prawo jazdy, dziewczyna się mega dziwnie zachowywała, ciągłe kłótnie z nią i takie tam problemy młodzieńcze haha