P.S - najwazniejsze jest na poczatku to bys sie siedziala w domu i nie myslala o dd , wiem latwo napisac, mi tez tak inny mowili i bylo to dla mnie nie mozliwe, ale jakos dalem rade

.
 .
 . Kurde sama jak te zdanie przeczytam to jakbym to nie ja pisała.. ale spoko przyzwyczaiłam się do tego. Ja to chyba depersonalizacje mam od dziecka, odkąd pamietam nigdy nie czułam sie ... "dobrze?". Pamietam jak bylam w III klasie podstawówki to szłam do szkoły, miałam występować.. wczułam sie w to wszystko i OGARNĄŁ MNIE POTWORNY LĘK ! przez pare sekund nie wiedziałam co się ze mną dzieję co ja właściwie tu robie, jak to jest że idę do szkoły itp .... Szok ! Całe życie to mam
 . Kurde sama jak te zdanie przeczytam to jakbym to nie ja pisała.. ale spoko przyzwyczaiłam się do tego. Ja to chyba depersonalizacje mam od dziecka, odkąd pamietam nigdy nie czułam sie ... "dobrze?". Pamietam jak bylam w III klasie podstawówki to szłam do szkoły, miałam występować.. wczułam sie w to wszystko i OGARNĄŁ MNIE POTWORNY LĘK ! przez pare sekund nie wiedziałam co się ze mną dzieję co ja właściwie tu robie, jak to jest że idę do szkoły itp .... Szok ! Całe życie to mam   .
. .
 . . Jakieś takie triki nerwowe mam
 . Jakieś takie triki nerwowe mam   ..
  .. wiem, bo ja też tak myślałam. Może nie masz depresonalizacji od dzieciństwa ale właśnie co jakiś czas te napady lęku ? a potem doszła dd.
 wiem, bo ja też tak myślałam. Może nie masz depresonalizacji od dzieciństwa ale właśnie co jakiś czas te napady lęku ? a potem doszła dd. . Bo słyszałam że nie wolno pić ani jeść jak sie na badania krwi jedzie, bo może źle wynik wyjść czy grom wie co. Jak nie wezme, to szlak mnie trafia. serce szybciej bije, denerwuje sie i ogolnie jestem niespokojna. ;(
 . Bo słyszałam że nie wolno pić ani jeść jak sie na badania krwi jedzie, bo może źle wynik wyjść czy grom wie co. Jak nie wezme, to szlak mnie trafia. serce szybciej bije, denerwuje sie i ogolnie jestem niespokojna. ;( 

. ZROZUMCIE ŻE CAŁE ŻYCIE MAM ZMARNOWANE ! ODKĄD PAMIETAM ZASTANAWIAŁAM SIĘ SKĄD TAKI STAN CODZIENNIE OD RANA DO WIECZORA. I CALE ZYCIE MYSLALAM ZE TO GUZ LUB GROM WIE CO
 . ZROZUMCIE ŻE CAŁE ŻYCIE MAM ZMARNOWANE ! ODKĄD PAMIETAM ZASTANAWIAŁAM SIĘ SKĄD TAKI STAN CODZIENNIE OD RANA DO WIECZORA. I CALE ZYCIE MYSLALAM ZE TO GUZ LUB GROM WIE CO   .. żal , juz ja konam powoli :[.
.. żal , juz ja konam powoli :[. 

. BOJE SIE
 . BOJE SIE  ........
........ .
 . I Z TYM STANEM NIESZCZESNYM BEDE DO KONCA ZYCIA ZYC. JESZCZE TA NERWICA NATRECTW MUSZE KILKA RAZY RZECZY DOTKNĄĆ.
 I Z TYM STANEM NIESZCZESNYM BEDE DO KONCA ZYCIA ZYC. JESZCZE TA NERWICA NATRECTW MUSZE KILKA RAZY RZECZY DOTKNĄĆ. . NO WIDZICIE? ZAWSZE JAK MAM NA TĄ LEWĄ STRONE ALBO CZEGOS NIE ZROBIE TO DZIEJE SIE COS ZLEGO, A JAK NA PRAWĄ TO WSZYSTKO OKAY
 . NO WIDZICIE? ZAWSZE JAK MAM NA TĄ LEWĄ STRONE ALBO CZEGOS NIE ZROBIE TO DZIEJE SIE COS ZLEGO, A JAK NA PRAWĄ TO WSZYSTKO OKAY   

. Jutro wam napisze jak z wynikami
 . Jutro wam napisze jak z wynikami   .
 . .
 .