Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
czy leki rzeczywiscie pomagaja?
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Nerwica to ja, a ja to nerwica. Cokolwiek czynię dla jej dobra, dobrze czynię.Estera pisze:a mozna spytac czy ty juz jestes po nerwicy?
Wiesz, z mojego punktu widzenia zawsze będę nerwicowcem, tak samo jak zawsze byłbym alkoholikiem, gdybym był alkoholikiem - bez względu na to czy bym pił czy nie

Po prostu wiem, że żyjąc tak idiotycznie jak żyłem dawniej doprowadziłbym się do tego samego. Praca nad sobą, zmiany w życiu jakie wprowadziłem - to doprowadziło mnie do punktu, w którym jestem teraz, a teraz nie mam 99,5% objawów. To co mi zostało w niczym nie przeszkadza.
Czasem jak jestem przepracowany to czuję lekki ucisk w głowie, np. w zeszłym tygodniu tak miałem - po kilku tygodniach bardzo intensywnej i nerwowej pracy zaczęło coś mnie ściskać i poczułem lekki niepokój. Ale wiedziałem co to jest i zlałem. W weekend wreszcie odpocząłem i minęło. Jak jestem na kacu to też potrafi zakręcić mi się w głowie albo przychodzi niepokój.
Dziś poszedłem do lekarza żeby zaszczepić się na kilka chorób przed wakacjami. Kiedy rozmawiałem o zastrzykach i efektach niepożądanych to też poczułem lekki niepokój, ale w sumie rozbawiło mnie to. Jeszcze kilka miesięcy temu po zastrzyku z witaminy B miałem napad lęku (tyle, że byłem już w pełni świadomy i nie uciekałem przed nim, tylko spokojnie czekałem aż sobie pójdzie). Półtora roku temu trzęsłem się nawet po zjedzeniu kanapki czy zaraz na coś nie umrę

Do usługsvenf pisze:Jerry Ty i Bart to mnie zawsze tak rozpier..... psychicznie, że normalnie od razu mi nerwica mija i zamiast się bać to mam ubaw. No i post świetny.

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.