marianna pisze:U mnie wystarczy stres i zaraz też uczucie ze zemdleje, zawroty głowy, mroczki przed oczami i lęk.
Ale nauczyłam się ignorować te objawy i przeczekiwać je.
W sumie jedyne co mi w tym tak naprawdę przezkadza to tworzenie czarnch scenariuszy na przyszłość w tych chwilach
Nad tym jeszcze pracuje.
Czasami mi sie udaje zdystnasować szybko czasami nie.
Potem sie uspokajam i oczywiscie się dziwie, i po co była ta panika.. no nic, trzeba jakoś dalej to ogarniać.
No kazdy ma inne objawy i widzisz...
Mysle ze kiedys tak samo bede pisala ze bede juz na tym etapie, tak bym chciala i ciesze sie ze Tobie sie udaje
-- 5 stycznia 2016, o 12:58 --
Joannaw27 pisze:Słoneczko ja tak samo jak Marianna poprostu zaczęłam je ignorować i o czywiscie akceptacja.
No wlasnie Asia ciezko mi idzie z ta akceptacja :-/ ale wiesz co mi pomaga ? Jak zaczynam sluchac nagran to takie napiecie odchodzi.... i mam wtedy taka wiare ze moze i bedzie dobrze
-- 5 stycznia 2016, o 12:59 --
War Machine pisze:To tylko Twój lęk wytwarza takie akcje a jeżeli się czegoś obawiasz to od razu serce szybciej bije i pojawia się odrealnienie,zapytaj siebie sama dlaczego się boisz tego czego się boisz i wytłumacz swój lęk,dlaczego np.boisz się omdleć w miejscu publicznym bo ludzie będą się śmiać albo krzywo patrzeć?spokojnie nie jesteś prezydentem ludzie by zadzwonili po karetkę i za 5min zapomnieli,że coś takiego się wydarzyło,zrozum swój lęk i go pokonaj
Wiesz co moim glownym problemem jest strach przed chorobami... rak, zawal, wylew itd... ja sb wszystko wkrece.... nawett jak mam siniaka albo cos to mysle co to... bo mam na plecach taka kropke jakby siniak i to mi jje schodzi i nie wiem co to i gotowa wkretka taki przyklad masakra
-- 5 stycznia 2016, o 13:00 --
Serafe81 pisze:Polecam na takie akcje tabletki Labofarm... waleriana... uspokajają bardzo szybko i łagodnie. No i oddech i powtarzanie sobie, że było już tak przecież wiele razy i NIC SIĘ nie stało. Nie umarłam. Świat się nie zawalił.
Labofarm mialam kiedys... a ja mam ogolnie pramolan i afobam i wczoraj wzielam sb polowke afobamu i mi nawet to nie pomoglo taki mialam dzien :-/
A ogolnie to mam ziolka