załamana20 pisze: ↑14 grudnia 2017, o 14:45
Ja może teraz nie na temat ale czy to możliwe żeby wmowic sobie objawy jakiejś choroby? Bo ja widzę ze mam objawy opisane na internecie i to na pewno cos strasznego

Wszyscy mi mówią ze to normalne ze jestem osłabiona no ale właśnie wyczytalam w internecie ze w różnych chorobach może być osłabienie.. Chce iść na badania ale trochę będę musiała poczekać a wiem ze zwariuje do tego czasu.
Ooohhh Bożena xdd jakbym ja miala chorobę z oslabienia to juz bym od roku chorowala bo nie mam sil od tego momentu.
Pierwsza sprawa.
Po co czytasz google ? Napisane jest na forum,ze sie tego nie robi,dopóki bd sluchac rad wuja google to niestety ale nerwica zostanie z Tobą (jak dlugo? Tyle ile bd wspomagac się takimi materiałami)
Ja w stanie lekowym przeczytalam o 4 chorobach i przez rok mialam równolegle.
Schizofrenie,Chad,Bordeline,Depresję endogenna,raka pluc,raka krtani,raka trzustki i bialaczke xd wszystko mialam bo wszystko pasowalo
Radze Ci z dobrego serca bys zaprzestala czytac bo bd sie to ciagnac za Tobą bardzo dlugo

Wedle przyslowia "Im mniej wiesz tym lepiej spisz "
Osłabienie w nerwicy jest typowe sa ludzie,ktorzy mimo spania po 14 h dziennie nie maja sil by wejsc po schodach.
Tez brak sportu i niezdrowa dieta powodują brak sil a także niedotlenienie.