Ogólnie rzecz biorąc zastanawiam się czy ty pytasz o jakieś psychiczne problemy czy po prostu pytasz o konkretnie to czy taka forma dominacji powoduje twoje upokorzenie?
Bo jeśli jest to jakaś forma natrętnego myślenia, to po rpsotu jak to z natrętami bywa nie wolno zbytnio wdawać się w analizowanie tego i doszukiwania się odpowiedzi. Bo natretne mysli zwykle sa na takie tematy ze odpowiedz tylko powoduje zamieszanie w psychice.
Natomiast jesli masz problem typowo taki ludzki z poszukiwaniem odpowiedzi, czy jeśli podczas seksu dajesz się dominować ale ogólnie taka nie jesteś, to czy wtedy masz prawo być upokorzona?
Więc tutaj odpowiedz dla mnie ogólnie jest prosta, bowiem ja np. własni elubię uprawiać seks poprzez dominację partnerki, oczywiście nie jest to przymusowe i moge się dostosowac ale wolę jak partnerka jest uleegła.
Jednakże ważne to dla mnie jest tylko i wyłacznie podczas stosunku, a nawet i wtedy nie czuję żeby dana kobieta była jakaś poniżona, bardziej jest to pewien styl zabawy, gry aktorskiej, uniesienia, chwilę po stosunku kobieta dla mnie jest taką samą osobą, równą dla mnie jak i przed i w trakcie, tyle, ze w trakcie trwa zabawa. Jeśli oczywiście partnerce to odpowiada a ogólnie szczerze mówiąc to zwykle odpowiada .
A wynika to trochę z pierwotnych instynktów, niestety ludzie sa jednak tworami ewolucji i pewne cechy ludzkie sa przekazywane z pokolenia na pokolenie. A dominacja nad kobietami w czasach prehistorii była bardzo wazna i znacząca, zarówno w np. jedzeniu jak i płodzeniu potomstwa.
Ale, ze świat się zmienił to na szczeście prawa są równe ale seks nadal czesto jest praktykowany w totalnej dzikości, bo po prostu sprawia to frajdę

Jesli tylko odpowiada tobie takie odbywanie stosunku, ja ze swojej strony nie widze w tym nic dziwnego i też nie widze powodu aby czuć się upokorzoną.
Pod warunkiem, ze ta cała zabawa jest frajdą a nie jakimś upodobaniem w nękaniu na co dzień.
Nie musisz się czuć winna z powodu takiej zabawy pod warunkiem, że sama to lubisz. Dla mnie momenty i czas seksu nie wpływa na życie poza nim. To, ze np lubisz dzikosc w seksie i facet dominuje nie oznacza ze jestes taka na co dzień i ze jesteś gorsza.