Witam mam nerwice od 3 miesiecy dopiero i mam stracha bo kumpel mi powiedzial ze ma znajomego, ktory ma kumpla ktory podobniez mial nerwice czy tam depresja a potem siadlo mu calkiem na glowe i widzial jakies duchy.
Wiec zarejestrowalem sie na forum bo chcialbym sie dowiedziec czy od nerwicy mozna oszalec?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czesc
-
- Administrator
A ja znowu mam kolege, którego kolega miał kolege, który widział, ze u mnie w mieście ląduje ufo. Poleciałem tam ale okazało się, że nie dam rady tyle wypić 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nie ma nawet takiej opcji panie kolego,nerwica to nerwica oszaleć to oszaleć
Dwie odrębne kwestie.
Zaburzenia lękowe inaczej nerwica to nie widzenie duchów,
a jak sama nazwa mówi lęki, zwidyma sie w Chorobie a nie zaburzeniu.
No ja jak bym mial chorobe i ym zobaczyl ducha tez bym sie przestraszyl ale byl by to lęk przez zwida
Różnica jest spora także wiesz 
Dwie odrębne kwestie.
Zaburzenia lękowe inaczej nerwica to nie widzenie duchów,

No ja jak bym mial chorobe i ym zobaczyl ducha tez bym sie przestraszyl ale byl by to lęk przez zwida

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Hahah. Dzięki za poprawę humoru. Duchów tutaj jeszcze nie było. Bzdury.
- Lipton
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To co napisała reszta. Takie informacje od kolegi kolegi który miał kolegę są często mocno przekręcone. Może tamta osoba od samego początku miała omamy wzrokowe, ale ktoś sobie dośpiewał bajkę o nerwicy, albo po prostu nie zna się na tych zaburzeniach.
W każdym razie od nerwicy nie zwariujesz, o to się nie martw
W każdym razie od nerwicy nie zwariujesz, o to się nie martw

Najczęstszą przyczyną niepokoju jest poszukiwanie spokoju
-
- Zbanowany
Można,mamy demokracje,gdy masz większość to masz racjearek17 pisze:widzial jakies duchy,czy od nerwicy mozna oszalec?

Duchy?Pewnie hipnagogi