Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
od czego by tu?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
przedstawic się? hm...co ja bym tu mogła? mam 33 lata...15 lat ostatnich zmarnowanych...chociaz nie! może nie do końca:)mam trójkę wspaniałych dzieciaków:) siedze teraz tutaj...twarz mam ciągle jeszcze obolałą...on wyjechał,a ja nie potrafie się z tego cieszyć.Niby tak z jednej strony mam ochote śpiewać i tańczyć...ale co jeśli wróci?co jesli nie podołam?
- mysterious
Witamy Cię bardzo ciepło i serdecznie Piorunka 

Derealizacja, fobia społeczna, osobowość unikająca i zależna...
Chętnie porozmawiam na PW, GG z innymi osobami zmagającymi się z podobnymi problemami. Czekam na wiadomości.
Chętnie porozmawiam na PW, GG z innymi osobami zmagającymi się z podobnymi problemami. Czekam na wiadomości.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witam na forum Piorunka 

-
Witam Cię bardzo serdecznie 

Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
- mysterious
Cu Ciebie? Jak się czujesz? 

Derealizacja, fobia społeczna, osobowość unikająca i zależna...