Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cloranxen ( KLORAZEPAN )
-
- Administrator
Od 4 do 10 godzin. Po 24 godzinach bankowo

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć
Od wczoraj również mam przyjemność poznania się z naszym bohaterem. Genealnie byłem scepytczny, trochę się obawiałem, ale jest ok. Wczoraj przyjałem na noc dawkę zaleceaną 5mg, zasnąłem po ok 1,5h, w nocy nie byłem odcięty - słyszałem dzieci, a rano wstałem pół godziny przed budzikiem czyli 5.30. Może teraz jestem trochę zakręcony, ale bez tragedii.
Za to miałem dobry sen - przed wejściem na korytarz do bloku przepychałem się z kotem sąsiadki, ale przypychałęm się tak jakby on był człowiekiem, no komedia. Dobrego dnia wszystkim

Za to miałem dobry sen - przed wejściem na korytarz do bloku przepychałem się z kotem sąsiadki, ale przypychałęm się tak jakby on był człowiekiem, no komedia. Dobrego dnia wszystkim