Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
-
kanik
- Zarejestrowany Użytkownik
6 stycznia 2015, o 22:31
Dzieki za zrozumienie. Ale uczucie bycia samymi oczami przeraza. Choxiaz ono chyba bylo od poczatku, jednak wtedy tez byly inne objawy i tym poczuciem i tymi myslami az tak nir bylem wystraszony. A teraz glownie sa one i skupiam sie na nich niepotrzebnie.
dziekuje
-- 6 stycznia 2015, o 22:24 --
Do napisania za pare dni

czas na ochloniecie glowy i nie analizowanie tego dziadostwa przez pryzmat forum i pisania z byle pierdulka

milych i spokojnych dni.
"Wierzę, że najlepsze jest jeszcze przed nami..."
"Powoli wchodź po swej drabinie... I konsekwentnie rób to co sobie założyłeś... Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów... Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów"
"Chcę – za bardzo... i teraz miałbym się poddać?...Nie – za bardzo...Czuje – za bardzo...Wiem – za bardzo, ."