Od siebie mogę poradzić Ci że warto podawać olej konopny cbd, nutri drinki sok z buraka wszystko co doda trochę sil. Dzięki temu moi tato miał przez prawie cały okres choroby idealne wyniki. Później niestety lekarz za przeproszeniem dał dupy z odczytem TK. Żeby nie to miał by zabieg... niestety później był za słaby...mogę też dac namiary na wybitnego profesora z Warszawy który też bardzo w tym okresie nam pomógł.maciek1985 pisze: ↑26 stycznia 2020, o 15:47Jak widzę nie sam miałem taki problem. Mój tata obecnie w miarę nowotworowo ok, ale psychicznie chyba już nigdy nie wróci do pełni sił. Nie wiem czy bez opieki drugiej osoby będzie w stanie jakoś funkcjonować. Tzn. bez pilnowania, wiecie o co chodzi.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Choroba/ śmierć bliskiej osoby
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum

- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
Ojciec i tak w tej chwili najsłabiej jest pod względem psychicznym, trochę go leki wyciągnęły, ale .... no może ja za bardzo przeżywam to , co zrobił.
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Poznałem już trochę ludzi chorych na te chorobę. Niektórzy do siebie nie dopuszczają że ona jest. Żyje jak by nigdy nic. Tak właśnie miał mój Tata- dużo planował, dużo chciał robić, cieszył się życiem, choć nie jeden raz miał chwilę zwątpienia i smutku.
Są też takie osoby które od początku biorą to mocno do siebie dochodzi do załamania. Warto wtedy sięgnąć po pomoc psychologa. Bo 50 % zdrowia to właśnie psychika.... samo nastawienie...
Poczytaj o oleju CBD. Ma bardzo dużo pozytywnych skutków właśnie dla pacjentów onkologicznych.
Oczywiście tych ubocznych nie ma. Warto.
Są też takie osoby które od początku biorą to mocno do siebie dochodzi do załamania. Warto wtedy sięgnąć po pomoc psychologa. Bo 50 % zdrowia to właśnie psychika.... samo nastawienie...
Poczytaj o oleju CBD. Ma bardzo dużo pozytywnych skutków właśnie dla pacjentów onkologicznych.
Oczywiście tych ubocznych nie ma. Warto.

- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
Masz rację, mój ojciec niestety odpuścił od samego początku :/