Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Calkowicie zamulony...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
tzn mam dni kiedy kompletnie nie myślę (np dziś) głębokie zamulenie, czuję się jak upośledzony brat się ze mnie śmieje i myśli że robie sobie z niego jaja, a dłuższe wypowiedzi u mnie nie mają prawa bytu, poprostu mam czapę, i opóźnione reakcje i dodam że normalnie śpię, natomiast nie mam cech związanych z derealizacją ponieważ nie odczuwam, że jestem w innym świecie itp. Jestem pewny że istnieje jakiś mały element który wystarczy zmienić by to odblokować.
-
- Administrator
A co z tym stresem? Palisz marichuane czy zazywasz jakies inne srodki psychoaktywne?
Robiles jakies eeg glowy czy ogolnie wszystko gra?
Robiles jakies eeg glowy czy ogolnie wszystko gra?
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Generalnie to nienawidzę żadnych używek, mogę palić papierosy ale nie lubię, mogę pić alkohol ale nie lubię i tak dalej i tak dalej, dodam, że w wieku 21 lat też gdy jestem sam gadam do siebie.
Wypróżniam sie zaraz bo skonsumowanym treściwym posiłku czy to może być związane z nerwicą?
Wypróżniam sie zaraz bo skonsumowanym treściwym posiłku czy to może być związane z nerwicą?
-
- Administrator
Generalnie moze ale predzej bym stawial ze obciażasz żołądek i po prostu tresc ktora zalega w jelitach z "wczoraj" chce wydalenia 

-
- Administrator
Musisz najpierw dojsc od czego tak ci sie robi, bo napisales to wszystko w bardzo duzym streszczeniu szczerze mowiac i nie mozna tutaj sie odniesc do tego. Poruszales kwestie stresu i co z tym stresem?
Wiesz siedzisz po drugiej stronie komputera i trudno tutaj bawic sie w wrozbite, jak napiszesz ze masz odloty i nic nie kumasz, to nam to nic nie mowi.
Wiec pytanie czemu akurat w tych godzinach sie tak robi, zmeczony jestes dniem i sa wtedy jakies stresy?
I trzeba by tez isc do lekarza jesli jestes wowczas tak bardzo roztargniony ze nie mozesz funkcjonowac, bo wypadaloby cos sie przebadac.
Wiesz siedzisz po drugiej stronie komputera i trudno tutaj bawic sie w wrozbite, jak napiszesz ze masz odloty i nic nie kumasz, to nam to nic nie mowi.
Wiec pytanie czemu akurat w tych godzinach sie tak robi, zmeczony jestes dniem i sa wtedy jakies stresy?
I trzeba by tez isc do lekarza jesli jestes wowczas tak bardzo roztargniony ze nie mozesz funkcjonowac, bo wypadaloby cos sie przebadac.
-
kompletnie nie umiem opowiadać krótkich anegdot i historyjek, gdyż zapominam słów i tracę wątek lub do głowy mi przychodzą "kretyńskie" zamienniki jak np Stomatolog=dermatolog, schronisko=rezerwat, i czasami używam złego tonu wymówienia, to nie tak że zawsze od 14.00 do 16.00 mam kryzys intelektualny, on w tym czasie jest największy dodam też że w samotności gadam do siebie bo nie słyszę swoich myśli. Jeżeli chodzi o badania, to jestem zdrowy, nie mam poważnych niedoborów,badania serca i wizyta u gastrologa nic nie wykazały niepokojącego, nie wiem natomiast co z głową czy wszystko dobrze pod kopułą obawiam się że nie 
-- 18 lipca 2014, o 08:10 --
Podejrzewam u siebie nerwicę lękową z tego co zdążyłem zauważyć, teraz są wakacje a ja odczuwam stres na moim ciele. Dodam , że w gimnazjum byłem tępiony przez rówieśników z powodu bo byłem nieśmiałym człowiekiem, później to dusiłem przez lata w sobie, do dzisiaj rodzina nie wie. Obecnie też odczuwam stres przed nowymi kontaktami, ale nie cierpię na fobię społeczną, a jedynie wycofanie z powodu mojego nieogarnięcia, kiedy przychodzi rozmowa w gronie i wtedy trzeba jarzyć kilka wątków. Nie mam dziewczyny, ale miałem w przeszłości . Czy nerwica może powodować odcinanie mózgu od trzeźwego myślenia, mija już drugi dzień a ja ciągle mam czapę na głowie i jednak mam lekkie odrealnienie.

-- 18 lipca 2014, o 08:10 --
Podejrzewam u siebie nerwicę lękową z tego co zdążyłem zauważyć, teraz są wakacje a ja odczuwam stres na moim ciele. Dodam , że w gimnazjum byłem tępiony przez rówieśników z powodu bo byłem nieśmiałym człowiekiem, później to dusiłem przez lata w sobie, do dzisiaj rodzina nie wie. Obecnie też odczuwam stres przed nowymi kontaktami, ale nie cierpię na fobię społeczną, a jedynie wycofanie z powodu mojego nieogarnięcia, kiedy przychodzi rozmowa w gronie i wtedy trzeba jarzyć kilka wątków. Nie mam dziewczyny, ale miałem w przeszłości . Czy nerwica może powodować odcinanie mózgu od trzeźwego myślenia, mija już drugi dzień a ja ciągle mam czapę na głowie i jednak mam lekkie odrealnienie.