Siema, niestety wpadłem dziś na ziomka z dawnych lat który robił milion badań na jakąś bolerioze i mu coś tam wyszło i mi wrzucił że wszyscy mamy bolerioze bo to jakieś koinfekcje, że niby sobie wkręcamy że nic nam nie jest ciągle a chodzi o to że mamy jakieś zaburzenia właśnie przez to i że jak się z tego wyjdzie to wszystko sie unormuje xD.
Przyznam że trochę mnie to nakręciło bo czasami się w tym gubie , każdy mi pisze i mówi co innego aż sam nie wiem czemu zaufać a badań za 1500zł jakiś nie zamierzam na to robić . Jakie są wasze opinie na ten temat? dzięki
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bolerioza czy DD
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Już pytałeś kiedyś o to samo ;p Dokładnie to samo.
Bolerioza to są napadowe stany przede wszystkim. Trzeba słuchać siebie i tego jak się to nam zaczelo
Bolerioza to są napadowe stany przede wszystkim. Trzeba słuchać siebie i tego jak się to nam zaczelo

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Nawet jeśli masz boreliozę to nie jest ona do wyleczenia całkowicie ,więc się bierz za odburzanie lepiej,masz większe szanse 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- bbea
- Forumowy szyderca
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
No to masz boreliozę. I co z tą wiedzą zrobisz?
you infected my blood
- schanis22
...to zrób badania na tą boleriozę i już .

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
Nie zrobię bo to drogie jest opór 2000 chyba a po drugie ludzie robią ciągle raz im wychodzi raz nie j nigdy nic do końca nie wiadomo, musze to jakoś odkręcić po prostu być pewny ze tego nie mam tylko w jaki sposob
-
- Administrator
Ale w sensie kłamiemy, że np ktoś po buszku marihuany dostał ataku paniki a następnie DD i to ma być bolerioza? ;p W taki sposób bolerioza się zaczyna? Bo jeśli ktoś tak uważa, to lekko chyba za bardzo się utożsamił z tą grupą

Że ktoś ma zaburzenia lękowe i go odcina a ma klasyczne mechanizmy zaburzeń i przyczyny jasne? To bolerioza?
Oczywiście, że bolerioza istnieje i można się zbadać. Ja nie mówię, że nie ale ignorowanie tak wielu różnych rzeczy pod kątem, że wszystkie zaburzenia to bolerioza to przecież brzmi jak teoria spiskowa.
Tak apropo spotkałem w ostatnich dwóch latach ludzi z boleriozą w pracy i tak mimo wszystko różnice są znaczne. To raz. A dwa zadałem niektórym pytanie, czy w ogóle brali udział w tych grupach boleriozowych. Odpowiedź - "Panie to banda hipochondryków, darowałem sobie bo byłem bardziej chory niż realnie"

Ja tak za bardzo nie rozumiem czego Ty oczekujesz. Tam czytasz coś na forum o boleriozie, tu o DD i pytasz jak się przekonać ;p To przecież niemożliwe. Wybierz drogę i tyle.
Nikt Ci testu tu nie zrobi przecież ani tam ;p
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Zrób sobie badanie wskaźnik IgG i IgM i się przekonasz, to raptem 100zł. Ale na moje oko masz wkrętkę na boreliozę.Patro1995 pisze: ↑23 stycznia 2019, o 23:16Nie zrobię bo to drogie jest opór 2000 chyba a po drugie ludzie robią ciągle raz im wychodzi raz nie j nigdy nic do końca nie wiadomo, musze to jakoś odkręcić po prostu być pewny ze tego nie mam tylko w jaki sposob