Wikatoria Ty zawsze potrafisz czlowieka uspokoic
Tez sobie probuje to wytlumaczyc na rozne sposoby bo przyznaje, ze dzisiaj lekko mnie to niepokoi, ale ogolnie klucie minelo. Tym bardziej, ze serduszko znajduje sie bardziej na srodku klatki piersiowej niz z boku tam gdzie mnie bolalo... No i faktycznie moglobyc tak, ze sie wczuwalam bardzo bo jak pojawily sie klucia to i czulam jak serce zaczyna mi walic, ale wtedy juz tabletka dosyc dzialala i nie mialam sily z tym walczyc

Rzeczywiscie silnie, ale moze dlatego, ze sobie odpoczelam troche od lekarstw? Hmm
Agnieszko ciesze sie, ze nocke mialas dobra i ze usnelas spokojnie. Ja tez czesto gdy zle sie czuje poprostu wchodze na forum,rozmawiam tu ze wszystkimi i zawsze jest duza poprawa

Stres i niepokoj slabnie i czuje sie znowu pewniejsza bo wiem, ze sa tu ludzie ktorzy Nas potrafia zrozumiec, ktorzy zawsze wesprza, dodadza sil i nadziei i co najwazniejsze utwierdza w tym, ze jestesmy zdrowi i ze to poraz kolejny tylko zwkly napad

Karuzela zycia kreci sie. Bezustannie nabierajac coraz wiekszego pedu. Pijany Karuzelowy, zatacza kregi w sobie tylko znanym kierunku, nie panujac juz nad zaczarowanym mechanizmem. Trzymajmy sie mocno lancucha losu, by przypadkiem nie wypasc w biegu.