Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Arketis
- Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
No właśnie jak w temacie , czuje się troszkę lepiej ,ale mam go dopiero wziąć , czy jest to dobry lek na DD, nerwice lękową i natręctwo myśli ?
Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Administrator
To jest nic innego jak antydepresyjny lek, który ma w sobie znaną dość paroksetynę. Jeżeli chodzi o działanie leku to najlepi9ej sprawdzić to po prostu go biorąc i pamiętając, ze działanie tych leków pełno to tak 2 do 4 tygodni.
Leki te używane są najcześciej na wszelkie nerwice, stany lękowe oraz depresje i wtym także DD, która zwykle wiąże się z lękiem.
Leki te używane są najcześciej na wszelkie nerwice, stany lękowe oraz depresje i wtym także DD, która zwykle wiąże się z lękiem.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)