download/akceptacjaobaw.m4a
uwielbiam, to podsumowanie najwaznieszych kwestii dla mnie, fajny masz glos i akcentVictor pisze:Krótkie nagranko dla świeżaków, którzy nadal nie obczajają czemu warto "ryzykować" i akceptować czarne scenariusze mimo wątpliwości
download/akceptacjaobaw.m4a
Może to nagranie posłuchasz segment-6-kryzysy-nawroty-terapie-t6234.htmlcarmella pisze:Fajnie nagranie, dzięki. A dałbyś radę nagrać coś konkretne o tym jak w trakcie wychodzenia z nerwicy i krótko po radzić sobie z tym, ze zaburzenie gdzieś tam w głowie nawraca?
schanis22 pisze:Może to nagranie posłuchasz segment-6-kryzysy-nawroty-terapie-t6234.htmlcarmella pisze:Fajnie nagranie, dzięki. A dałbyś radę nagrać coś konkretne o tym jak w trakcie wychodzenia z nerwicy i krótko po radzić sobie z tym, ze zaburzenie gdzieś tam w głowie nawraca?
madzinek pisze:Witam akceptacja objawów somatycznych to dla mnie najtrudniejsza rzecz w chwili ataku lęku.Jest trochę lepiej jak poznałam mechanizm nerwicy ale strach przed zasłabnięciem(jutro muszę iść do kościoła -dziecko przygotowuje się do komunii)już się rozkręca-jak wytrzymam tą godzinę.Cały czas w głowie myśli czy można zemdleć ze strachu,o tych ludziach wokoło.
Jak nie? http://wiedzoholik.pl/stephen-hawking-p ... a-zaglada/Olalala pisze:nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości