Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
Może wzrastać, leki mogą mieć skutki uboczne i często je mają, nawiązywałem do lęku - od lęku nic Ci się nie może stać, a skok ciśnienia jest tylko chwilowy i nie ma powodu do obaw.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wzrost ciśnienia jest czymś naturalnym w stanie lękowym. Sam lęk jako taki fizycznie nic nie może Ci zrobić. Powoduje on jedynie wyniszczenie wewnętrzne, psychicznie możesz czuć się osłabiona. Fizycznie mimo najgorszej somatyko nic Ci nie grozi

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Oczywiście, ścisk żołądka i brak apetytu to kolejne somatyczne objawu lęku. Uszy do góry, wbrew temu co czujesz, on nie ma nad Tobą władzy 

-
- Odważny i aktywny forumowicz
powiedzcie jakie leki sa najlepsze na nerwice ?jutro ide do psychiatry a,ale chcialabym miec rozeznanie ,bo nie ukrywam,ze sie troche boje.wiem ,ze typu xanax uzaleznia,przepisal mi je neurolog i powiedzial ,ze wszystko minie -ale jakos do mnie to nie przemawia.awaryjie biore hydro 0,10mg
<okey>
- katarzynka
Kochana, leki nie leczą nerwicy, bo nerwica to zaburzenia emocjonalne. Leki jedynie tłumią objawy. Nie nastawiaj się negatywnie, jeśli lekarz uzna konieczność farmakologii to sam dopasuje odpowiedni lek 

- Sirios
- Świeżak na forum
ja również mam zawroty głowy takie jak wspominasz robiłem rezonans magnetyczny głowy z kontrastem który nic nie wykazał odcinek szyjny kręgosłupa też nie, neurolog powiedziała mi wprost,że są to zaburzenia na tle nerwowym i abym udał się do psychiatry, najgorszy jest lęk przed tym zawrotem głowy gdzieś w sklepie gdzie nie można się położyć, nagle czujesz odrealnienie świat odpływa na chwile ciśnienie uderza do głowy i mija
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Właśnie coś takiego dziwnego trudne do sprecyzowane. Bunajmniej ja nie umiem,sa dni ze tego wogole nie ma.Wiesz dokładnie co to jest?jak to nazwać?U Ciebie też sekundę to trwa?właśnie często E sklepie bądź po wyjściu się to dzieje. czasem mam wrażenie, że to przez papierosy
<okey>
- Sirios
- Świeżak na forum
Trudno powiedzieć być może napięcie w szyji ma znaczenie lecz skąd to się bierze? Podobno z nerwów i lęku mięśnie się napinają, ja miałem robione większość badań więc fizycznie nie mogą powstawać te zawroty, mówię co stwierdza lekarz