Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gosik
Zarejestrowany Użytkownik

23 stycznia 2013, o 22:07

chwilowo nie,ale napisz mi na priv jak chcesz jak cie znalezc to jak dezaktywacje usune to cie zaprosze...

-- 23 stycznia 2013, o 23:15 --
I TAK LEŻĘ JAK TEN CI.L... I GORACO MI , I POTY, I WIDZENIE,I ZNOW TA MYSL,ZE COS MI JEST I ZE W NOCY SIE ZBUDZE,ECH
" Ciężko wiesz jakoś przestać pluć na to całe życie i wyciągnąć z serca nóż "
kasia24

23 stycznia 2013, o 22:17

ja tez juz leze i ciesze sie ze to koniec dnia i jak codzien mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Awatar użytkownika
Gosik

23 stycznia 2013, o 22:18

A LEPIEJ CI?MI NIE...
kasia24

23 stycznia 2013, o 22:36

nie...ale ja widze ze ty sie okropnie meczysz z myslami
Awatar użytkownika
Gosik

23 stycznia 2013, o 22:44

NOO..MARTWIE SIE,ZE TAK MI ZLE FIZYCZNIE....MYSLE CZEMU
kasia24

23 stycznia 2013, o 22:45

TE wyniki nic nie dały?
Awatar użytkownika
Gosik

23 stycznia 2013, o 22:48

niestety; nie wiem co mnie jest w stanie przekonac..ten lęk silniejszy jest, bo i objawy bardzo silne....
mariusz87sk
Gość

23 stycznia 2013, o 22:53

Dziewczyny kiedy Wy zrozumiecie ze nakrecanie sie i myslenie w kolko o roznych objawach zwieksza Wasz lek?Wam nic niejest jestescie zdrowiutkie...jedynym problemem jest nerwica ktora posiadacie i ja rowniez...kiedys za kazdym razem rano jak sie budzilem mialem atak paniki ale nauczylem sie z tym walczyc tlumaczyc sobie i nienabijac sobie glowy jakimis chorobami i innymi pierdolami...ja tez sie pocilem tez mialem zimne rece i stopy tez mialem uderzenia goraca tez mi sie krecilo w glowie itd to co piszecie napewno nie jest mi obce ale niemozna sie doszukiwac jakis pierdol bo to tylko pogarsza Wasz stan...przelamcie sie nie siedzcie w domu robcie cos...ja odkad zaczalem cwiczyc na silowni i wrocilem na treningi sztuk walki objawy nerwicy zaczely mi sie zmniejszac...w dalszym stopniu mam DD ch*jowo sie z tym czuje ale walcze zeby wyjsc z tego stanu...biore leki chodze na terapie i daje cos od siebie zeby powrocic do normalnosci...wam powinno szybciej przejsc poniewaz od dawna sie mowi o tym ze kobiety maja mocniejsza psychike niz mezczyzni...Takze drogie Panie glowa i pupa do gory i do przodu niedajcie sie jakiejs zasranej nerwicy udowodnijcie jej kto jest gora...

Powodzenia i Pozdrawiam z nerwicowany Mariusz :P
123_mala_mi
Odburzony i pomocny użytkownik

24 stycznia 2013, o 11:36

Hej,
mam ostatnio gorsze dni i potrzebuję wsparcia bo już otoczenie ma mnie dość. Od 3 tygodni jestem chora.. Jest coraz lepiej, muszę to przyznać (gardło wreszcie zdrowieje), ale gorączka się utrzymuje. Badania krwi - ok. CRP zbadane i niskie, morfo też ok. A gorączka nie ok. wczoraj 1 dzień poprawy, a dziś znów 37,3. Zaczęłam się zastanawiać czy to nie nerwica, bo nawet ibuprom lub paracetamol słabo sobie z tym radzą... Jestem rozbita i ciągle się obawiam, że to jakieś nietypowe zapalenie oskrzeli lub płuc :/ No wariatka no... Boję się że lekarze nie pomogą, zbagatelizują sprawę. Że to coś poważnego i nie wykryją tego. No bo przez 3 tygodnie stany podgorączkowe??? Ileż można?

Mam doła :buu:

aa i do tego migreny i kaszel lekki :(
kasia24

24 stycznia 2013, o 12:54

Witam Cię wiesz co ja również przeszłam przeziębienie i raz mam 36.6 a raz 37.3 nawet 37.4 nawet jak jestem zupełnie zdrowa również mam tak tez sie starsznie martwiiłam ze jakis stan zapalny w moim organizmie ale wieczorem dałąm termometr mojemu mężowi który jest okazem zdrowia i równiez miał 37.1 a ostatnio nawet usłyszałam ze normalna temperatura u kobiet waha się pomiędzy 36.9 do 37.3 więc nie ma się co zamartwiać :*:) buźka
123_mala_mi

24 stycznia 2013, o 14:06

mam nadzieję.. bo już brakuje mi sił. dużo rzeczy ostatnio mi dokucza. a sztywniejący kark, a bóle pleców, a ten nieszczęsny stan podg. Rzecz jasna boję się że może to być np borelioza. Do dupy. łatwiej się walczy z nerwicą jak się jest zdrowym.
kasia24

24 stycznia 2013, o 14:11

z nerwicą jest bardzo cięzko walczyć tym bardziej jak sie jest wrazliwym...
123_mala_mi

24 stycznia 2013, o 15:40

No nic, zrobiłam badanie na boreliozę. Będę spokojniejsza, mam nadzieję że wynik będzie ok. :)
kasia24

24 stycznia 2013, o 19:55

Co tam jak tam nerwuski?
Awatar użytkownika
Gosik

24 stycznia 2013, o 20:26

dua...szpital jutro
ODPOWIEDZ