dokładnie,też nie umiem wyjsc na zewnątrz ,siedzę w tej swojej głowie i się nakręcam,a somaty coraz większe,dzisiaj pierwszy raz od 5 lat nie dałam rady i wyszłam z pracy ,maiałam gdzies co moje szefostwo pomysli,wysiadam!!!Załamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:00Ludzie mają 50 60 lat i nie robi a rezonans.A ja 28 lat i cała teczka badań aż wstyd się przyznać ci nerwa robi z nami.Wszystko siedzi w naszych głowach a my dalej nie akceptujemy tego bo siedzimy w głowie swojej a nie na zewnatrz
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- funia102
- Zarejestrowany Użytkownik
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Następnym razem nie wychodź tylko zostań w pracy i zaryzykuj !!!damy radę!!!funia102 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:34dokładnie,też nie umiem wyjsc na zewnątrz ,siedzę w tej swojej głowie i się nakręcam,a somaty coraz większe,dzisiaj pierwszy raz od 5 lat nie dałam rady i wyszłam z pracy ,maiałam gdzies co moje szefostwo pomysli,wysiadam!!!Załamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:00Ludzie mają 50 60 lat i nie robi a rezonans.A ja 28 lat i cała teczka badań aż wstyd się przyznać ci nerwa robi z nami.Wszystko siedzi w naszych głowach a my dalej nie akceptujemy tego bo siedzimy w głowie swojej a nie na zewnatrz
- funia102
mówisz że damy?Tracę juz nadzieję.Przeraza mnie to ze zaczynam się zachowywac irracjonalnie i nie liczę się z konsekwencjami.Nowe somaty robią swojeNipo pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:37Następnym razem nie wychodź tylko zostań w pracy i zaryzykuj !!!damy radę!!!funia102 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:34dokładnie,też nie umiem wyjsc na zewnątrz ,siedzę w tej swojej głowie i się nakręcam,a somaty coraz większe,dzisiaj pierwszy raz od 5 lat nie dałam rady i wyszłam z pracy ,maiałam gdzies co moje szefostwo pomysli,wysiadam!!!Załamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:00Ludzie mają 50 60 lat i nie robi a rezonans.A ja 28 lat i cała teczka badań aż wstyd się przyznać ci nerwa robi z nami.Wszystko siedzi w naszych głowach a my dalej nie akceptujemy tego bo siedzimy w głowie swojej a nie na zewnatrz
- Celine Marie
Przebadać się zawsze warto,u Cb na szczęście wyszło ok ale nie zawsze tak jest ,niemniej badania są ważne nawet bez nerwicy, ja niestety mogę liczyć tylko na NFZ ,a to trwa miesiącamiZałamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 14:56Ja jestem po 4 rezonansach w silnej nerwicy i da się przeżyć.Czliwiek zrobi wszystko żeby przekonać się jakie objawy może dawać nerwa wszystkoj wychodzi ok i dalej się szuka nawet jak usłyszy od neurologa że trzeba się zająć życiem a nie biegać po lekarzach.Majac rezonans e tezeslam się jak garaleta i serce walił i nikt nie poznał co się zemn a dzieje.A psychiatra po ci Pani będzie robić rezonans wszystko jest z nerwicy.Ale ja ostatnie 3ooo wydałem na rezonans e a to i tak nerwica.I co![]()
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2018, o 15:56 przez Celine Marie, łącznie zmieniany 1 raz.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Nipo
Popatrz na przykłady wielu ludzi odburzonych oni dali radę dlaczego my mamy nie dać rady ?funia102 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:47mówisz że damy?Tracę juz nadzieję.Przeraza mnie to ze zaczynam się zachowywac irracjonalnie i nie liczę się z konsekwencjami.Nowe somaty robią swoje
- funia102
no tak,tylko ja akurat wkręciłam sobie ze jestem beznadziejny przypadek,ale Ty jestes na dobrej drodze do odburzeniaNipo pisze: ↑12 stycznia 2018, o 15:56Popatrz na przykłady wielu ludzi odburzonych oni dali radę dlaczego my mamy nie dać rady ?

-
Tez sie nad tym zastanawian jest fajnie a wystarczy jedna głupia myśl ą jak to depresja a jakiś samobój kuwa i ja już lecę za tymi myślami masakra:(
- Nipo
Uwierz mi ze jest milion kryzysów w trakcie odburzania nie przejmuj się tym i działaj
-
Podobnie mam. Ostatnio na terapii grupowej jedna laska opowiadała następującą akcję:Załamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 16:01Tez sie nad tym zastanawian jest fajnie a wystarczy jedna głupia myśl ą jak to depresja a jakiś samobój kuwa i ja już lecę za tymi myślami masakra:(
Jej przyjaciółki syn wylądował na depresję w szpitalu i chciał popełnić w szpitalu samobójstwo, ale nie udało mu się i uciekł ze szpitala i teraz każdy się o niego martwi...... ja ja usłyszałem tę historię i przeprosiłem i mówię: "słuchajcie mogę coś powiedzieć? ta historia, którą teraz usłyszyliśmy to jest właśnie mój najczarniejszy scenariusz...cholernie boję się, że ze mną też tak będzie"
Ot cała historia...przeraziłem się, aż mi tętno momentalnie podskoczyło, zacząłem się pocić, wiercić jakoś nie mogłem w miejscu usiedzieć :/
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
-
Ja też się na tym łapie jak w wiadomościach lub ktoś mi powie że ktoś popełni samob lub się powiesił to we mnie się lek pojawia i czarne wizję mi się pojawiają jak to robię i mam tak od 1.5 roku i żyje też się strasznie tego boję że nie wytrzymam itd
- Nipo
Mam całkiem podobnie nie prsejmuj się tym.Zadaj sobie pytanie czy byś chciała to zrobić ?fzy choruje u Ciebie logika?jak się boisz to wiadomo ze tego nie chcesz proste wiec tego nie zrobiszZałamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 16:35Ja też się na tym łapie jak w wiadomościach lub ktoś mi powie że ktoś popełni samob lub się powiesił to we mnie się lek pojawia i czarne wizję mi się pojawiają jak to robię i mam tak od 1.5 roku i żyje też się strasznie tego boję że nie wytrzymam itd

-
No właśnie ciągle się tego boję ja nie chce tego zrobić tylko cały czas się dziwię czemu takie MYŚLI mam.Mam 28 lat chce żyć chce mieć dzidziusia.A nawet mi się myśli pojawiają jak krzywdze dziecko którego nieman chore poprostu chore:/
- Nipo
Mam tez 28 latZałamana89 pisze: ↑12 stycznia 2018, o 16:43No właśnie ciągle się tego boję ja nie chce tego zrobić tylko cały czas się dziwię czemu takie MYŚLI mam.Mam 28 lat chce żyć chce mieć dzidziusia.A nawet mi się myśli pojawiają jak krzywdze dziecko którego nieman chore poprostu chore:/

-
Tak dopóki nie zrozumiemy że myśli to nie czyny to cały czas się szarpiemy z tym a te myśli muszą przepłynąć a my he zatrzymujemy i analizujemy:/
-
Ja mam chory kręgosłup nie od nerwy.
Od 6 kl podstawówki chodziłam na zarobki na pole.Nosilam po 18kg w skrzynkach owoców i nie chciałam żeby ktoś za mnie nosił.i tak latami a potem praca w barze.Bieganie z pizzą i noszenie kegów z piwem i skrzynek.i remonty domowe i porządki na dworze.Kopanie korzeni i co tylko było i teraz mi wychodzi bokiem
Od 6 kl podstawówki chodziłam na zarobki na pole.Nosilam po 18kg w skrzynkach owoców i nie chciałam żeby ktoś za mnie nosił.i tak latami a potem praca w barze.Bieganie z pizzą i noszenie kegów z piwem i skrzynek.i remonty domowe i porządki na dworze.Kopanie korzeni i co tylko było i teraz mi wychodzi bokiem
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"