Przyznam, że jeśli wiedziałabym że mi to na pewno pomoże to nie zastanawiałabym się ani chwili. Ale mam obawy, że przestanę wychodzić do ludzi i w domu będę bezpieczna ale znowu pogorszy mi się poza domem. Jestem już zmęczona i szukam wszystkiego co przyspieszy moje zdrowienie
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zwolnienie lekarskie
-
- Nowy Użytkownik
Hej, chciałabym poznać opinie tych którzy korzystali ze zwolnienia lekarskiego na zaburzenia lękowe. Czy pomogło wam to? Czy może wręcz przeciwnie, zamknęliście się jeszcze bardziej w domu, w swoim otoczeniu?
Przyznam, że jeśli wiedziałabym że mi to na pewno pomoże to nie zastanawiałabym się ani chwili. Ale mam obawy, że przestanę wychodzić do ludzi i w domu będę bezpieczna ale znowu pogorszy mi się poza domem. Jestem już zmęczona i szukam wszystkiego co przyspieszy moje zdrowienie
. Chodzę na terapię, jest lepiej ale zastanawiam się jeszcze nad tym zwolnieniem.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Samo to że pytasz, prawdopodobnie oznacza że by Tobie to nie posłużyło
Poza tym, to mocno indywidualne
Jeżeli jesteś (a prawdopodobnie nie) typem osoby "silna w pojedynkę, słaba w towrzystwie" - to bierz
To czy będziesz wychodzić czy nie, czy będziesz stawiać sobie wyzwania czy nie - zależy tylko od Ciebie
Raczej nie powinnaś
Poza tym, to mocno indywidualne
Jeżeli jesteś (a prawdopodobnie nie) typem osoby "silna w pojedynkę, słaba w towrzystwie" - to bierz
To czy będziesz wychodzić czy nie, czy będziesz stawiać sobie wyzwania czy nie - zależy tylko od Ciebie
Raczej nie powinnaś