Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Znowuz z zapytaniem ... eh

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Diana
Zarejestrowany Użytkownik

24 marca 2016, o 16:42

Po pierwszym rezonansie nie byli pewni czy mam czy nie czy to w miejscu padaczki nie jest `slad` na mozgu, plyn mozg-rdz wyszedl ok ,ale i tak musialam czekac na 2 rezonans pol roku pozniej po 2-gim rezonansie nic sie nie zmienilo nic sie nie pojawilo wiec neurolog chyba wykluczyl skoro wysluchawszy co mi dolega wyrzucil mnie z gabinetu i powiedzial,ze psycholog sie klania...
koki
Odważny i aktywny forumowicz

24 marca 2016, o 16:44

wyrzucił z gabinetu?
bart26
Odburzony i pomocny użytkownik

24 marca 2016, o 16:46

No to juz wiesz co powinnas zrobic albo psycholog albo wes sie za siebi i zacznij sie odburzqc . Na forum jest tyle cqlego materialu ze zaden psych9log ci tego nie przekaze jestem pewny tego .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Diana
Zarejestrowany Użytkownik

24 marca 2016, o 16:49

tzn w przenosni po wysluchaniu co mi nowego dolega i strachu przed SM i ALS,o ktore zaczelam sie dopytywac powiedzial mi mam nadzieje,ze wiecej Cie juz tu nie zobacze i psychoterapia sie klania... ale jako lekowiec leki robia swoje niestety :s
ODPOWIEDZ