Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zmiany nastrojów

Być może masz jakąś kwestię do poruszenia związaną z nerwicą i lękiem?
A nie wiesz w który powyższy dział dodać temat, bo choćby pasuje to do każdej nerwicy?
Zrób to w takim razie tutaj.
Dział ten zawiera różne tematy, sprawy, wydarzenia w życiu związane z nerwicą i lękiem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
perła
Zarejestrowany Użytkownik

20 października 2017, o 21:42

Hej Wam, czy męczą Was zmiany nastrojów w ciągu dnia, raz super, normalnie a raptem bez przyczyny uczucie smutku, samotności lub niepewności, jaki ma to związek z nerwica i czy w ogóle ma ?czy może to świadczyć o innych zaburzeniach martwię sie
Awatar użytkownika
SibillaMorphine

21 października 2017, o 11:29

Hej! Oczywiście, że ma to związek tylko i wyłącznie z nerwicą. Ja biorę np. pregabalinę na stabilizację nastroju. Niczym nie należy się przejmować to nie jest żadna choroba :)
Odważny to nie ten, kto się nie boi, ale ten, który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.
Awatar użytkownika
Natalie1208

21 października 2017, o 11:41

Myślę , że to typowe w zaburzeniu. Ja tez tak mam, czasem np o 12.00 potrafie być w świetnym nastroju, a o 14.00 niepokój i smutek " z nikąd". Olej sprawę, to TYLKO nerwica. Jak mi nagle spada nastrój to sobie powtarzam zdanie które gdzieś się często przewijało w nagraniach Divina " Jest dobrze to dobrze, jest źle to też dobrze" ;)
Awatar użytkownika
Nipo
Dyżurny na forum Odważny VIP

21 października 2017, o 12:13

Jasne ze ja mam podobnie w przeciągu godziny może się zmienić totalnie nastrój.Tak jest w nerwicy.Trzeba to olewać i nie analizować tego ;)
ODPOWIEDZ