Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zmiany nastrojów
- perła
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej Wam, czy męczą Was zmiany nastrojów w ciągu dnia, raz super, normalnie a raptem bez przyczyny uczucie smutku, samotności lub niepewności, jaki ma to związek z nerwica i czy w ogóle ma ?czy może to świadczyć o innych zaburzeniach martwię sie
- SibillaMorphine
Hej! Oczywiście, że ma to związek tylko i wyłącznie z nerwicą. Ja biorę np. pregabalinę na stabilizację nastroju. Niczym nie należy się przejmować to nie jest żadna choroba 

Odważny to nie ten, kto się nie boi, ale ten, który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.
- Natalie1208
Myślę , że to typowe w zaburzeniu. Ja tez tak mam, czasem np o 12.00 potrafie być w świetnym nastroju, a o 14.00 niepokój i smutek " z nikąd". Olej sprawę, to TYLKO nerwica. Jak mi nagle spada nastrój to sobie powtarzam zdanie które gdzieś się często przewijało w nagraniach Divina " Jest dobrze to dobrze, jest źle to też dobrze"