Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
wpływ zmian pogody
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Znerwicą lękową męcze się juź 20 lat od pparu leczę farmakologicznie i też zaóważyłem nawroty przy zmianie pogody na gorszą zreszta lekarz mówil mi że przy jesiennych szarówach moźe być gorzej i teraz jest pierwsza jesies od paru lat iedy odstawiłem leki i mimo nawrotów silniejszch jesiennych dzięki wiedzy z tego forum trochę lepiej sobie radzę ale jestem na początku drogi odburznia.pozdrawiam
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To bardzo dobrzedodo27 pisze: ↑29 października 2017, o 16:06Znerwicą lękową męcze się juź 20 lat od pparu leczę farmakologicznie i też zaóważyłem nawroty przy zmianie pogody na gorszą zreszta lekarz mówil mi że przy jesiennych szarówach moźe być gorzej i teraz jest pierwsza jesies od paru lat iedy odstawiłem leki i mimo nawrotów silniejszch jesiennych dzięki wiedzy z tego forum trochę lepiej sobie radzę ale jestem na początku drogi odburznia.pozdrawiam
Wazne ze sobie radzisz.
Pogoda jest wielką niewiadoma dla mojego stanu.
A dzis w nocy obudzilo mnie mocne pieczenie po lewej stronie mostka i tak wybita ze anu myslalam ze zawal mam

I co pare minut.Juz mialam dosc i caly dzien mi dokucza.
Nie wyrabiam juz
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Pogoda do dupy i moje samopoczucie też
Ból głowy,niedobrze mi i tysiące bóli sercowych.
A może ja mam coś z tym sercem?
Zapisze się na echo bo od mają tak robię.

Ból głowy,niedobrze mi i tysiące bóli sercowych.
A może ja mam coś z tym sercem?
Zapisze się na echo bo od mają tak robię.
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Jak się dziś czujecie?
Jak samopoczucie.
Moje nie jest złe poza bólami w klatce.
Jak samopoczucie.
Moje nie jest złe poza bólami w klatce.
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dość długo dobrze się czułem a tu dzisiaj zjazd ciśnienia, halny i znowu nawrót. Najpierw pogorszenie nastroju a później lęki w całej okazałaści. Doradźcie proszę co z tym zrobić . czy to normalne takie zjazdy w przypadku zjazdów pogodowych? czy zawsze tak będzie? Czy na odburzonych pogoda nie działa? Poza tym mam chyba fobię na halnego - naczytalem się o skutkach halnego i chyba się wkręciłem - jak wyjść z tego wkrętu? Pozdrawiam wszystkich.
- rit
Na każdych działa pogoda, nawet na całkiem zdrowychIrando pisze: ↑27 grudnia 2017, o 12:49Dość długo dobrze się czułem a tu dzisiaj zjazd ciśnienia, halny i znowu nawrót. Najpierw pogorszenie nastroju a później lęki w całej okazałaści. Doradźcie proszę co z tym zrobić . czy to normalne takie zjazdy w przypadku zjazdów pogodowych? czy zawsze tak będzie? Czy na odburzonych pogoda nie działa? Poza tym mam chyba fobię na halnego - naczytalem się o skutkach halnego i chyba się wkręciłem - jak wyjść z tego wkrętu? Pozdrawiam wszystkich.

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
Ja nie wiem czy pogoda na moje ciśnienie wpływa czy co.
Wogole macie tak że ciśnienie macie jak ka 94/65 i tętno 100?????
No padnę zaraz.ledwo łaże.
Nie wiem czy lepsze wysokie czy takie co mam?
Wogole macie tak że ciśnienie macie jak ka 94/65 i tętno 100?????
No padnę zaraz.ledwo łaże.
Nie wiem czy lepsze wysokie czy takie co mam?
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- eyeswithoutaface
- Moderator
No pewnie ze wpływa, nie może być inaczej

Najlepiej by było jakby Twoje ciśnienie nie było ani za niskie ani za wysokie, ale w nerwicy raczej nie można tego wymagać więc... po prostu się tym za bardzo nie przejmuj.
Pozdrowienia!
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
Dziękuję.eyeswithoutaface pisze: ↑28 grudnia 2017, o 17:30No pewnie ze wpływa, nie może być inaczejJak jest niskie ciśnienie na zewnątrz to wszyscy się ruszają jak muchy w smole, jesteśmy z naturą nierozerwalnie związani
Najlepiej by było jakby Twoje ciśnienie nie było ani za niskie ani za wysokie, ale w nerwicy raczej nie można tego wymagać więc... po prostu się tym za bardzo nie przejmuj.
Pozdrowienia!
Zawsze miałam 120/60 czy 70 a ostatnio tak nisko.
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.