Witajcie,
Z tej strony Bajko. Mimo, że nie ma jeszcze oficjalnie stworzonego działu, pozwolę sobie dodać pierwszy wątek zapoznający z Ideą, "Z-P"
Wszelkie wątki psychologiczne w niniejszym dziale, będę prowadzić z tego nicka. Natomiast gdyby zaistniała potrzeba polecenia jakiegoś specyfiku zdrowotnego, wtedy naturalnie post swój umieści "Green Essence".
Zasady i założenia Zielonego Przylądka:
* Pomoc w odburzaniu. My wiemy, że nie zawsze jest dobrze, lecz będziemy się skupiać w jaki sposób psychologiczny oraz psychoterapeutyczny poprawić zaistniałą sytuację. Nie wykluczamy wspierania metod psychologicznych środkami naturalnymi.
1 zasada: Tutaj nie malkontentujemy, nie mówimy w kółko, że jest źle, źle źle, ble, ble, ble ; ) Nie karmimy troli ; ]

Tylko mówimy co i jak zrobić, żeby było dobrze.
* Stworzenie Grupy Odburzeniowej Szybkiego Natarcia. Na starcie zapraszam do tego wszystkich pomocnych i odburzonych użytkowników oraz Delphia Ciebie i ITI i Agę1234 oraz Guetta zapraszam Serdecznie do udzielania się zarówno w wątkach, w których potrzebujecie Wsparcia, jak również tam, gdzie możecie być pomocni dla Kogoś.
* Rozbudowanie Kącika Odburzeniowego, w którym znajdą się m.in. gry i zabawy towarzyskie, zaproszenia na częstsze pogadanki skype rozpropagowujące coraz szersze Aktywne Kręgi : ) Muzyka (tylko i wyłącznie odburzeniowa) + nowy pomysł, który właśnie zaświtał w mej głowie, stworzenie playlist na youtubie z taką właśnie muzyką. Linkownia do Kurnika, do yt, inicjatywa Delphi i moja. Lecz w Zielonym Przylądku, mam pomysł, aby mówić "Nasza Inicjatywa" : ))))))) ))))) )))) ))
Aktywizacja ludzi odburzających się w niewąskim rozumieniu tego pojęcia. Mam na myśli, zróbmy tak, żeby nam się chciało chcieć osiągnąć coś w życiu zarówno prywatnym, jak i zawodowym.
Cele strategiczne:
* Zaproszenie Fanklubu Zielonego Przylądka do Szczecina, na kolejny zjazd połączony ze Spotkaniem Niespodzianką z Agentem CW^2 ; ]
Z przyjemnością ogłaszam, że moja praca inżynierska dostała się pod ocenę innowacyjności przez Regionalne Centrum Innowacji i Transferu Technologii, jest to jeden z poważniejszych urzędów. Mówię o tym, ponieważ przy okazji kiedy będę omawiać innowacyjność mojej inżynierki. Mam zamiar wspomnieć również o pewnego rodzaju innowacji, jaką jest Idea zaistnienia synergii pomiędzy portalami Odburzających się oraz www.owocowyraj.eu. Public RelationShip, to jest to, co Tygryski lubią najbardziej ( :~: ) Mam pewien zamysł, jak krok po kroku zrealizować marzenie, jak zorganizować stand up w stylu dragons den, z udziałem WC^2 i śmietanki towarzysko - naukowej na auli Uniwersytetu Szczecińskiego, ze wsparciem i dofinansowaniem RCIiTT-u. Wyobrażam sobie, że to wsparcie będzie mogło polegać na zaproszeniu współudziałowców tworzących Zielony Przylądek na Kolejny Zjazd zorganizowany w środku wakacji. Do tego celu będzie trzeba złączyć kilka biznesów, bo bez chociażby drobnej innowacji to nie ma szansy na zaistnienie.
W środę mam w kalendarzu umówienie się przez telefon na osobiste spotkanie z dyrektorem "Inkubatora Przedsiębiorczości". Wszystkie szczegóły niniejszego przedsięwzięcia są w pełni jawne, lecz jest jeszcze za wczesny etap realizacji, aby mówić jak zamierzam zrealizować Ideę Naszego Zjazdu. Będę Was informować na bieżąco z przebiegu rozmów. Trzymajcie kciuki proszę za nas, za telefony i za pomyślne spotkania!
Hewadzie zwany Divinem, jeśli spotkamy się z przychylnością Userów, będzie Cyna Malina, tylko oczywiście moje drzewko, jak każda istota żywa potrzebuje czasu na wzrost. : ))
Co do mnie, chociaż nie lubię się chwalić, pochwalę się, że przez RCIiTT zostałem już nie raz zapraszany na "Śniadania Czwartkowe", na których właśnie zgodnie z kontynuacją Idei Króla Stanisława Augusta Poniatowskiego, spotykam się z młodymi przedsiębiorcami oraz grubymi rybami w świecie biznesu.
Co do pochwalenia się, chociaż uważam, że świadczy o nas jedynie to, co sami osiągniemy, to nie tym się chciałem pochwalić, lecz tym, że mój pra x5 Dziadek uczęszczał na "Śniadania Czwartkowe" jako Minister do Spraw Tajnych i współtworzył On Konstytucję 3-go Maja. Dla niedowiarków moje Drzewo Genealogiczne: http://mlewandowski.pl/pliki/drzewo_lewandowskich.pdf Konrad S., Syn Jerzego z Rodziny Lewandowskich. Także tu nie ma lipy, my nie mówimy o tanich naciągaciach, sprzedawcach pościeli i nie tylko, lecz o zdrowym podchodzeniu do zdrowych relacji towarzysko biznesowych.
Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie mojego Wątku,
Bajko,
Black Pearl