Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

zielonooka wita ;)

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
zielonooka93
Zarejestrowany Użytkownik

22 maja 2015, o 21:04

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Udzielałam się już nie na jednym forum, ale w życiu nie pomyślałabym, że zarejestruje się na forum o takiej tematyce. I nie cieszy mnie to w ogóle, ale mam nadzieję, że poznam "historie" innych ludzi i będę potrafiła poradzić sobie ze swoimi problemami nerwicowymi.
Nigdy nie lubiłam pisać sama od siebie coś o sobie, więc jeśli ktoś ma jakieś pytania to słucham i postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam!
Kretu20
Gość

22 maja 2015, o 21:08

Witaj ;) masz tutaj ogromny portal wiedzy na temat tego zaburzenia więc korzystaj śmiało. Z czym dokładnie sie zmagasz, że tak powiem "jaki jest twój konik nerwicowy" ?
zielonooka93

22 maja 2015, o 21:14

Kretu20 pisze:Witaj ;) masz tutaj ogromny portal wiedzy na temat tego zaburzenia więc korzystaj śmiało. Z czym dokładnie sie zmagasz, że tak powiem "jaki jest twój konik nerwicowy" ?
Zaczęło się wszystko od ścisku w gardle [oczywiście przerażenie, że to pewnie rak gardła, krtani itp.], ale zwalczyłam jakoś ten lęk, to pojawiły się inne objawy i moje schizy, że na pewno już niedługo umrę. I tak to trwa już 3 rok, z przerwami, ale nadal problem istnieje, a ostatnio nasilają się kolejny objawy-uciski w głowie, podwyższone ciśnienie i puls. I z tym nie mogę sobie kompletnie poradzić. Podsumowując, cały czas wmawiam sobie choroby [lub coś faktycznie mi jest].
Kretu20
Gość

22 maja 2015, o 21:18

Nic nowego, standard. Czytaj artykuły i oglądaj nagrania na youtubie i koniecznie wdrażaj to w życie ;) dużo jest na forum hipochondryków i sam byłem jednym z nich.
zielonooka93

24 maja 2015, o 10:24

gratuluję wyjścia z tego dziadostwa (; mam nadzieję, że każdemu z Nas się to uda.
koki
Odważny i aktywny forumowicz

24 maja 2015, o 10:32

uda się, uda :) nie ma innej opcji. Ja teraz walczę nie tylko z nerwicą, ale tez z konsekwencjami jakie zostawia w naszym życiu. Mam nadzieje, ze Ci się uda to opanować. Proponuje posłuchać nagrań na YT, duzo pomagają. A zawsze jak masz wątpliwość, to mozesz tutaj się wygadać/rozpisać. :)
anka60

24 maja 2015, o 22:12

Każdy ma jakiś problem, mnie dopadają lęki gdy mam się wypowiadam na dużym forum, jak odbieram telefon w pracy.
ODPOWIEDZ