Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zespól niespokojnych nóg
-
- Zarejestrowany Użytkownik
dzieki marianna za konkret
Mistrz 2021 (L)
-
k..a z rana mnie zlapalo z tym przymusowym poruszaniem nogami...i do teraz jeszcze mnie to dręczy.czy benzodiazepiny albo hydroksyzyna by pomogly na to doraznie?
Mistrz 2021 (L)
-
ruszanie i tak niezbyt zmniejsza ten dyskomfort...psychiatra musi mi cos dac na to bo go udusze
Mistrz 2021 (L)
-
znow moje nogi nie chca sie wylączyc caly dzien...ratunku...oszalec mozna...nawet relanium nie pomaga
Mistrz 2021 (L)
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Mi za to się słabe robią . Pisałem Ci chyba taśma klejąca tylko pomoze. Ewentualnie benzo wyciszysebastian86 pisze: ↑4 listopada 2017, o 20:30znow moje nogi nie chca sie wylączyc caly dzien...ratunku...oszalec mozna...nawet relanium nie pomaga
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
-
nieprzyjemne odczucia nie znikna jak sie nogi sobie zaklei...
Mistrz 2021 (L)
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja dostałam zespołu niespokojnych nóg po leku Mirror.
Miałam nieodpartą potrzebę ruszania nogami Miałam wrażenie że coś mnie pod skórą zaskoczę albo że coś mi łazi pod nią.
To był skutek uboczny który minął ale po bardzo długim czasie
Miałam nieodpartą potrzebę ruszania nogami Miałam wrażenie że coś mnie pod skórą zaskoczę albo że coś mi łazi pod nią.
To był skutek uboczny który minął ale po bardzo długim czasie
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
ja narazie ratuje sie relanium ale nie wiem co na dluzsza mete moze pomoc.bralem kilka lekow ktore mialy zniesc ten objaw i dupa byla raczej z tego...
Mistrz 2021 (L)