Gadanie glupot, wybacz ale tez mialem nerwice natrectw, tez mi mówiono ze tylko leki, mialem i kompulsy i natrety mordercze i samobojcze.morenadenna32 pisze: ↑25 września 2017, o 16:32tylko z nerwica natrectw jest trudno bo terapie słabo działają,jedynie behawioralna ale to też nie na wszystkie rodzaje.Chodzilam.na różne terapie i generalnie znam swoje problemy i przyczyny nerwicy...chociaz mogą to być tez pewne zmiany w funkcjonowaniu mózgu.Kilku psychiatrów już mi mówiło,że leczenie glownie farmakologiczne
Bralem leki dopóki same nie przestaly dzialac, a kolejne spowodowaly jazde bez trzymanki.
Dopiero bez lekow podjalem wyzwanie, terapia to 20 procent, twoja praca 80.
Terapia plus forum i materialy stad i obecnie zostala mi lekka analiza w glowie i to tylko czasami a wczesniej 24 na dobe natrety.
Mozna...trzeba tylko sie zaprzec. Ja zaluje ze leki na mnie dzialaly w ogole bo bym wczesniej zrobil z tym porządek.
Tak wiec jesli nie masz udokumentowanych zmian w mozgu, to bierz sie za prawdziwe leczenie.
Ale to Ty musisz zrobic.
A co do nazewnictwa..to kazdy lek dzialajacy na mozg to narkotyk tylko ze legalny