Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zawroty glowy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Inka103
Nowy Użytkownik

4 marca 2026, o 19:50

Witam wszystkich ,chciałam się przedstawić👋 jestem nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłam mój post?Chciałam zapytać Was drodzy czy ktoś męczy się z zawrotami głowy przy stwierdzonej nerwicy(chodzi mi o zawroty już przewlekle,praktycznie codziennie, a jak nie są to zawroty tu uczucie usicku głowy,oczy bolą przy tym i są różne inne przykre dolegliwości,ból głowy uczucie oszołomienia,ucisk w głowie,brak koncentracji i potworne rozdraznienie,niemożność wykonania najprostszych czynności domowych....pranie,obiad,zakupy...chętnie popisze z kimś kto ma podobna przypadłośc,dziękuję.
Mokami
Zarejestrowany Użytkownik

5 marca 2026, o 08:04

Hej,ja przez długi czas męczyłam się z zawrotami głowy i uczuciem mdlenia. Obecnie jestem na lekach i jest znaczna poprawa, jednak przy większym stresie odczuwam nadal subtelne objawy. Staram się wtedy zbytnio nie nakręcać i po dniu lub dwóch wracam do normy. Jednak bez leków ciężko mi się funkcjonowało bo zawroty głowy były moimi jednym z najgorszych objawów zaburzeń lękowych. A Ty jak sobie z nimi radzić? Leki, terapia? Robisz cokolwiek w kierunku pomocy sobie?
ODPOWIEDZ