nie wchodzę tu już tak często jak dawniej ale napisz, to co będę wiedział to podpowiem
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zatrzymane odburzanie, jakaś mała rada?
-
helpmi
- Zarejestrowany Użytkownik
- Potok
W takim razie coś ten lęk musi powodować bo bez przyczyny się on nie pojawia. Musisz na spokojnie przeanalizować co to. U mnie było sporo wyzwalaczy o których nawet bym nie pomyślał ale dzięki analizie dochodziłem co to. Również wesołych dla Ciebie i na nowy rok życzę dokopania nerwicy i wyprawienia jej ostatniego pożegnania 
-
Klaudiaaa
Odpisałam Ci, sorki ale trochę zrobiłam sobie tam przerwę od tych tematów. Z tą analizą to chyba jakiś błąd był bo tego obserwować się nie da, czasem nawet myśli się nie da jak jest to mocno nakręcone.Dajana pisze: ↑24 grudnia 2019, o 13:32
Własnie to nie do końca jest dla mnie jasne, z jednej strony mam napięcie wizualizować jako coś innego niż czuję aby się zmniejszało, relaksować się, zajmować życiem więc co to znaczy odwrotnie mam do niego podchodzić? Ale z tą obawą masz rację bo zauważam że obawa to nie tylko myśl a też silne wrażenie. A co mam robić z analizą? Wyżej padło to pytanie wiem ale jak ty radzisz obserwować ją tez tak jak myśli?