Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Myśli, zamknięcie w głowie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy takie coś jak słyszenie własnego głosu głęboko w sobie, ciągły natłok myśli, analizowanie głęboko każdej mysli, zagłębianie sie we wszystko w tych myślach, to typowy objaw dd? Bo czuję się taki uwięziony w głowie i tych rozkminach, dzięki za odpowiedzi
-
- Administrator
Patrząc na całokształt twoich wszystkich postow to wszystko pokazuje, że za całośc sprawy odpowiada zapewne odrealnienie, niepokój i analiza lękowa.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Prawie 1 w nocy... Panie, wyspij sie porządnie to minie wkoncu to wszystko. SEN JEST BARDZO WAZNY.
Zdrowe odzywianie, zdrowy sen i za jakiś czas wrócisz do siebie. Ja czuje ogromne zmiany i poprawy, praktycznie juz nic mnie nie trzyma.
Zdrowe odzywianie, zdrowy sen i za jakiś czas wrócisz do siebie. Ja czuje ogromne zmiany i poprawy, praktycznie juz nic mnie nie trzyma.
-
- Gość
Patro, bardzo dużą uwagę skupiasz na tych myślach i ciągle to skanujesz. W tym problem. Z myślami to jest tak, że mogą być, może ich nie być. Wystarczy usiąść gdzieś moment na łonie natury, zająć umysł tym co Cię otacza i niepostrzeżenie czas mija, a Ty jesteś wyluzowany. Polecam takie relaksacyjne spacery i przebywanie wśród ludzi, w parku np, gdzie ciężko się skupić na sobie, bo ciągle rozprasza coś z zewnątrz. Twoja głowa potrzebuje odpoczynku, nie katuj jej tak
-
- Administrator
Trudno by było opisać całość tego co można z tym zrobić ot tak w pościePatro1995 pisze: to co z tym zrobic victor?

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".