Mi właściwie trochę ulżyło po tych kilku postach, to jest dziwne - bo czasem mam fajny dzień i wtedy mogłabym sie śmiać z tego co tu napisałam i w ogóle zastanawiam się jak mogłam się tak czuć i jeszcze to opisać na forum, ale w momentach gdy to pisałam ja naprawdę się tak źle czułam. Jestem chyba niezrównoważona.... Ach racja!... postawa przyjacielska! także przyjmę że kobieta zmienną jest.
  Mi właściwie trochę ulżyło po tych kilku postach, to jest dziwne - bo czasem mam fajny dzień i wtedy mogłabym sie śmiać z tego co tu napisałam i w ogóle zastanawiam się jak mogłam się tak czuć i jeszcze to opisać na forum, ale w momentach gdy to pisałam ja naprawdę się tak źle czułam. Jestem chyba niezrównoważona.... Ach racja!... postawa przyjacielska! także przyjmę że kobieta zmienną jest. 
https://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0

Dużo konkretów ważnych info o b12 itd.
  Dużo konkretów ważnych info o b12 itd. Ty - niezrównoważona, a poważne tematy są za poważne, dlatego moim, skromnym, zdaniem możesz pisać o czym chcesz ponieważ, gdyż 1) stan psychiczny usprawiedliwia cie 2) nikt poważny tego nie czyta 3) jestem wyrozumiały (dlatego tak szybko się odburzasz
 Ty - niezrównoważona, a poważne tematy są za poważne, dlatego moim, skromnym, zdaniem możesz pisać o czym chcesz ponieważ, gdyż 1) stan psychiczny usprawiedliwia cie 2) nikt poważny tego nie czyta 3) jestem wyrozumiały (dlatego tak szybko się odburzasz  Ale myślę, że miałam szansę na wzbicie się na wyżyny powagi, no ale jak to mówią z ostatnich stopni zostałam zrzucona...
 Ale myślę, że miałam szansę na wzbicie się na wyżyny powagi, no ale jak to mówią z ostatnich stopni zostałam zrzucona...