Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zachodniopomorskie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Domyslam się w wakacje jest wszędzie weselej a ja,k prywatnie żyjesz,masz kogoś mimo tej nerwicy
-- 15 marca 2016, o 19:48 --
Zauwaz ze nikt się nie dołączy do naszej rozmowy,ludzie z naszych stron chyba są jakoś mało wylewni
-- 15 marca 2016, o 19:48 --
Zauwaz ze nikt się nie dołączy do naszej rozmowy,ludzie z naszych stron chyba są jakoś mało wylewni
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Niedaleko Dębna. Jak u Was? Ja się nie daję, ale bywa czasem i gorzej. Dzięki temu forum i informacjom jakie tu znalazłam wychodzę z tego dziadostwa w miarę szybko (w porównaniu do poprzednich "akcji"). A jak Wam idzie?
-
- Odważny i aktywny forumowicz
dobry pomsył
powiem szczerze, ze nie rozmawiałem w realu z osobą zaburzoną, jeden raz siedziała obok mnie w kolejce na masaz, rozmawiali pomiędzy sobą, ze jakiś relaksacyjny, poniewaz nerwica. Ale niestety nie zamieniłem z Tą osobą słowa 
co do spotkania fajny pomysł naprawdę. Trzeba byłoby taki środkowy punkt znaleźć na mapie naszego województwa, zeby kazdy mial blisko

co do spotkania fajny pomysł naprawdę. Trzeba byłoby taki środkowy punkt znaleźć na mapie naszego województwa, zeby kazdy mial blisko