Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zachodniopomorskie
- 
				emilianka
- Zarejestrowany Użytkownik
Domyslam się w wakacje jest wszędzie weselej a ja,k prywatnie żyjesz,masz kogoś mimo tej nerwicy
-- 15 marca 2016, o 19:48 --
Zauwaz ze nikt się nie dołączy do naszej rozmowy,ludzie z naszych stron chyba są jakoś mało wylewni

-- 15 marca 2016, o 19:48 --
Zauwaz ze nikt się nie dołączy do naszej rozmowy,ludzie z naszych stron chyba są jakoś mało wylewni
- 
				Katarzyna
- Zarejestrowany Użytkownik
Niedaleko Dębna. Jak u Was? Ja się nie daję, ale bywa czasem i gorzej. Dzięki temu forum i informacjom jakie tu znalazłam wychodzę z tego dziadostwa w miarę szybko (w porównaniu do poprzednich "akcji"). A jak Wam idzie?

- 
				koki
- Odważny i aktywny forumowicz
dobry pomsył  powiem szczerze, ze nie rozmawiałem w realu z osobą zaburzoną, jeden raz siedziała obok mnie w kolejce na masaz, rozmawiali pomiędzy sobą, ze jakiś relaksacyjny, poniewaz nerwica. Ale niestety nie zamieniłem z Tą osobą słowa
 powiem szczerze, ze nie rozmawiałem w realu z osobą zaburzoną, jeden raz siedziała obok mnie w kolejce na masaz, rozmawiali pomiędzy sobą, ze jakiś relaksacyjny, poniewaz nerwica. Ale niestety nie zamieniłem z Tą osobą słowa 
co do spotkania fajny pomysł naprawdę. Trzeba byłoby taki środkowy punkt znaleźć na mapie naszego województwa, zeby kazdy mial blisko

powiem szczerze, ze nie rozmawiałem w realu z osobą zaburzoną, jeden raz siedziała obok mnie w kolejce na masaz, rozmawiali pomiędzy sobą, ze jakiś relaksacyjny, poniewaz nerwica. Ale niestety nie zamieniłem z Tą osobą słowa
co do spotkania fajny pomysł naprawdę. Trzeba byłoby taki środkowy punkt znaleźć na mapie naszego województwa, zeby kazdy mial blisko