Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zażycie białek miętki w proszku (cocolino?) a stany po
-
- Administrator
Wszystko to co wymieniłeś i tu i w pierwszym poście są to objawy, które nalezą do emocjonalnych problemów psychicznych. Nie ma ani jednego, który by wskazywał czy to na chorobę psychiczną, czy też uszkodzenie mózgu.waako pisze: ↑18 czerwca 2018, o 12:02Viktor, czy to co mam, czyli stan zaszczucia, wyalienowania, brak pozytywnych emocji, tęsknotę za normalnością, poczucie zmian w otaczającej mnie rzeczywistości, stany apatyczne- nie chcę jechać do pracy, brakuje mi motywacji do działania- czy to jest DD? Po prostu staram się jakoś logicznie wytłumaczyć, że mój mózg nie jest uszkodzony. I jakby to było, gdyby był...
Po prostu nie ma, dlatego nie ma sensu o tym rozmawiać. To, że masz obawy, że tak jest to naturalne dla stanu w jakim się znajdujesz,
Dlatego własnie nie masz nawet argumentu aby zakładać, że jest uszkodzony.
Ale to, że to lęki i zatrucie, owszem.
Dodam tylko, ze efekty uszkodzonego mózgu widuję w zasadzie codziennie w pracy i wygląda to mocno inaczej ;p
Co do witamin i suplementów, to pamiętaj, iż ich pozytywne działanie przychodzi po pewnym czasie.
To nie będzie tak, że je zażyjesz czy pójdziesz na wizytę i te wszystkie objawy się od razu uspokoją. Musisz być tego świadomy, żee to wymaga troszkę teraz czasu.
Bo jak będziesz bardzo chciał aby to minęło - już teraz, w tej chwili - to ta presja będzie CI to tylko wydłużała.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- waako
- Zarejestrowany Użytkownik
Byłem na prywatnej wizycie u psychiatry. Efekt? Psychiatra stwierdził silne skłonności nerwicowe, dół ponarkotykowy... Powiedział, że psychozy ponarkotykowej nie widzi, schizofrenii też. Ale żeby lepiej nie sprawdzać granicy, bo następnym razem może się to gorzej skończyć. Dostałem 2 antydepresanty i zwolnienie na tydzień w pracy. Może trochę mi lepiej... Ogólnie oschły psychiatra. I 100 zł wziął
.

-
- Administrator
A to jakiego efektu się spodziewałeś? Chciałeś dostać złotą statuetkę schizofrenika roku?waako pisze: ↑19 czerwca 2018, o 22:45Byłem na prywatnej wizycie u psychiatry. Efekt? Psychiatra stwierdził silne skłonności nerwicowe, dół ponarkotykowy... Powiedział, że psychozy ponarkotykowej nie widzi, schizofrenii też. Ale żeby lepiej nie sprawdzać granicy, bo następnym razem może się to gorzej skończyć. Dostałem 2 antydepresanty i zwolnienie na tydzień w pracy. Może trochę mi lepiej... Ogólnie oschły psychiatra. I 100 zł wziął.

Jak podejdziesz poważnie do tego co Ci powiedział i potraktujesz to jako bilet zaufania - (pisane o tym tutaj) post160519.html#p160519
i zaczniesz traktować to co się z Tobą dzieje jak należy (materiały na forum o tym mówią i mam nadzieję, że psycholog też Ci to powie), to będzie okey!

Jak zaczniesz kombinować, doszukiwać się cudów niewidów to za dwa dni moc wizyty opadnie do zera ;p i nie będzie okey ;p
Teraz Twój wybór!

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".