Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Xanax

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Zagubiony1234
Nowy Użytkownik

1 maja 2025, o 16:36

Wziąłem pare razy xanax czy uszkodziłem sobie móżg? czy zniszczylem sobie sen? czy musze sie zamknać w szpitalu psychiatrycznym żeby mnie uratowali?
Awatar użytkownika
Mariusz87sk
Odważny i aktywny forumowicz

1 maja 2025, o 17:39

Zagubiony1234 pisze:
1 maja 2025, o 16:36
Wziąłem pare razy xanax czy uszkodziłem sobie móżg? czy zniszczylem sobie sen? czy musze sie zamknać w szpitalu psychiatrycznym żeby mnie uratowali?
Leki tego typu nie uszkadzają mózgu, sen podczas nerwicy bywa różny, jedni mają problem a inni uciekają w sen przed objawami. Dlaczego mają Cie ratowac w szpitalu?
Zagubiony1234
Nowy Użytkownik

1 maja 2025, o 18:14

sprobowalem leków bo nie dawałem rady i juz sie nakręciłem być może że coś mi uszkodzą i że zniszczylem sobie sen i mozg
Awatar użytkownika
Mariusz87sk
Odważny i aktywny forumowicz

1 maja 2025, o 19:17

Nie , nic sobie niezniszczyłes to napewno. Jeśli chodzi o leki to spokojnie nierobia nic z głową sam szczerze wypróbowałem na sobie trochę tych specyfików aż w końcu trafiłem dla mnie na odpowiedni.Jesli chodzi o nerwice i leki to uwierz mi na słowo że da się z tego wyjść. Mnie na początku pomógł dobrze dobrany lek a później praca z psychologiem i samemu. Generalnie wszystko można ogarnąć tylko potrzeba czasu i cierpliwosci może stwierdzisz że łatwo mi się to teraz mówi ale Wiem doskonale jak się człowiek czuje podczas tego zaburzenia tym bardziej jak Ono pojawią się pierwszy raz, z resztą teraz też jestem w dużym bałaganie emocjonalnym i mam bardzo dużo objawów jak i z psychy taki i z ciała.
ODPOWIEDZ