Witam wszystkich Nerwicowców!
Czy ktoś z was miał taką przypadłość ?
Bardzo Mi to utrudnia życie , naczytalem się na ten temat i dodatkowo NAKRĘCIŁEM *
Doszly napady lęku, zacisk w gardle i ogólne ROZP***LKA
Dostaje wyspek tylko po nocy gdy miewam sny które są bardzo realistyczne i bardzo emocjonalne .
Ogólnie Moje życie zmieniło się w koszmar .
Trafiłem na to forum po odsluchaniu wszystkich POGADANEK I Materiałów na YouTube
Wielkie podziekowania VICTOR i DIVIN za wszystkie nagrania pomogły Mi ograniczyć ATAKI .
Czy skóra tak może reagować ? Nigdy nie miałem uczuleń do czasu pojawienia się Nerwicy ,STRES Mnie dopadł po zmianie pracy i tak trzyma juz ponad rok
JAKIEŚ RADY ??? POMOCY
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wysypka pokrzywka w nerwicy? POMOCY :-(
- eyeswithoutaface
- Moderator
Witaj, przewlekły stres wpływa na cały nasz organizm, również wygląd naszej skóry. To co opisujesz czyli "pokrzywka" (swędzenie, pieczenie, zaczerwienione i podrażnione miejsca na skórze) mogą być objawem tzw. Depresji skóry nasilającej się w najbardziej nerwowych momentach . Jedynym skutecznym lekarstwem jest tutaj uspokojenie swojego układu nerwowego, np. Psychoterapia
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Różnie niestety się zdarza.. Polecam Ci zajrzeć na portal http://dermozdrowi.pl/ Znajdziesz tam ciekawe oraz rzetelne artykuły na temat chorób skóry, warto poświęcić chwilkę w ciągu dnia aby się zapoznać z zamieszczanymi tam treściami.