Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
-
Gnr00
- Zarejestrowany Użytkownik
19 czerwca 2019, o 23:55
Hej.
Czy wy tez tak macie ze po piwie, dwóch czujecie się tacy wyluzowani, nie czujecie lęku i derealizacja jest odczuwalna w minimalnym stopniu?
Nie mówię tutaj o większych ilościach mocniejszego alkoholu i kacu na drugi dzień, ale takie piwko czy dwa działają na mnie uspokajająco

Jak to u was wyglada, czy to jakas metoda?

-
usunietenaprosbe
- Gość
19 czerwca 2019, o 23:59
Ja to musze w siebie troche wlac zeby dopiero poczuc ze to alkohol a nie dd

-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
20 czerwca 2019, o 16:09
Gnr00 pisze: ↑19 czerwca 2019, o 23:55
Hej.
Czy wy tez tak macie ze po piwie, dwóch czujecie się tacy wyluzowani, nie czujecie lęku i derealizacja jest odczuwalna w minimalnym stopniu?
Nie mówię tutaj o większych ilościach mocniejszego alkoholu i kacu na drugi dzień, ale takie piwko czy dwa działają na mnie uspokajająco

Nie pisz proszę tematów w dziale z materiałami.Niech moderator w wolnym czasie przeniesie, jeśli będzie możliwość do działu z dd.
-
Gnr00
20 czerwca 2019, o 18:53
witorrr98 pisze: ↑20 czerwca 2019, o 16:09
Gnr00 pisze: ↑19 czerwca 2019, o 23:55
Hej.

Nie pisz proszę tematów w dziale z materiałami.Niech moderator w wolnym czasie przeniesie, jeśli będzie możliwość do działu z dd.
Oki i sorki

-
Kremu
21 czerwca 2019, o 12:02
Metoda to raczej nie bo może stać się problemem ;p choć ja po 1 czy 2 a nawet 3 piwach to nie czuję niczego tak jak dawniej.
-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
21 czerwca 2019, o 15:16
Nie warto ponieważ stan uspokojenia po 1 piwie w końcu zaniknie, ponieważ organizm wyrobi sobie tolerancje na takie ilości i aby uzyskać pierwotny efekt uspokojenia, trzeba będzie pić więcej.Tak się buduje uzależnienie u ludzi, którzy zawierzają swoje samopoczucie używkom.