Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wszystko zaczyna się w głowie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
War Machine
Odburzony i pomocny użytkownik

10 grudnia 2015, o 20:57

Ja też,dlatego postanowiłem zmienić to swoje życie :D nie chce być takim typowym szarakiem,który nic nie osiągnie a do tego będzie dostosowywał się zawsze,żeby być dobrze postrzeganym przez ludzi,to nudne,normalne życie jest nudne a jakieś spektakularne imprezy,wypady,podróże,zabawy to jest coś wspaniałego,życie jest krótkie,ale jeszcze krótsza jest młodość,więc nie trać czasu Nelia :DD
Nelia
Zarejestrowany Użytkownik

10 grudnia 2015, o 21:21

Wiem wiem, dlatego podrozuje jak tylko moge, imprezuje normalnie itp, na szczescie nerwica w ogole nie wplywa na moje zycie towarzyskie i podrozowanie, w sumie to podroze mnie uspokajaja :) jedynie ta praca jest denna, podzielam Twoje zdanie odnosnie niechcenia bycia szarakiem :)
http://www.zaburzeni.pl/konflikty-wewnetrzne-a-nerwice-przyczyny-czesc-2-t4071.html

Nie analizuj
Nie twórz katastroficznych wizji
Nie narzucaj sobie presji
Puszczaj kontrolę
War Machine
Odburzony i pomocny użytkownik

10 grudnia 2015, o 21:59

najgorsze co może być jak to się mówi wariaci nie żyją wiecznie,nudziarze nie żyją w ogóle :DD
ODPOWIEDZ