Hej jestem nowa tu ,znaczy nie nowa bo forum czytam uhu od dłuższego czas, ale wstyd mi jakąś nie pozwolił się tu uaktywnić :/ Nie akceptowałam nerwicy, ale postanowiłam to zmienić.Nerwice mam od 4 lat z psychoterapią, śrendino mi coś dawała, dzięki forum czuje sie lepiej i wracam do zycia, ale niepokoi mnie troche niecodzienny i wstydliwy objaw.
Bez owijania bawełny lubię ksiązki z tematyką erotyczną, ( nie nie jestem fanką Greya

) mimo, że jestem starsza to wiem, że taka książka istnieje.

i cieszy sie populanrościa, ale nie o tym!
I podczas czytania kiedy uczuje uczucia podniecenia jak zwykle

Zaczeło mnie ogarniać napięcie i dziwny niepokój, stało mi się gorąco.To na tyle dziwne, iż nigdy napięcie mi nie towarzyszyło, a przynajmniej nie przeciągało się w czasie.Podczas stosunku z partnerem wszystko normalnie było, ale podczas czytania to mnie lekko przeraziło.Prosze nie oceniajcie mnie, bo i tak się przmeogłam by tutaj napsiać
A nie mam nawet komu o tym powiedzieć, bo wezmą mnie za dziwną lub jakąs niewyżyta, ludzie są różni.Jest mozliwe to podczas nerwicy ?
Bardzo denerwuje mnie to napięcie, gdyż sie nie stresowałam ani nic.Jest to dla mnie nowy objaw, ale na szczęście ustaje po jakimś czasie.Chciałam o tym nawet powiedzieć partnerowi, ale chyba nie chce by się dowiedział jaką literature preferuje xD
Jesli w złym dziale to prosze niech ktos przeniesie
Raz jak się na tym spięciu i niepokoju skupiałam, nie mogłam usnąć cąłą noc, bo miałam wrażenie że coś ze mną nie tak