Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wstyd i ucieczka
- numerniezly
- Odważny i aktywny forumowicz
zyciowe
- Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
A Ty masz jakieś problemy zaburzeniowe oprócz tych nieodwracalnych które prezentujesz każdym swoim postem? Czy tylko lubisz siać zamęt na forum?mojaastoodwaga pisze:.......o ja p..... co za problemy...
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ludzie mają różne problemy nie ma co sie z nich szydzić,mojaastoodwaga pisze:.......o ja p..... co za problemy...
Chłopak miał pragnienie to skorzystał a że ma nerwice to tak wyszlo jak wyszło, w sumie z napięcia chyba też może być tak.
Stresowałeś sie chlopie, teraz jak bedziesz uprawiał seks z kobietą lekkich obyczajów czy to swoją partnerką to zluzuj troche miszczu, żaden wstyd a jeśli to był pierwszy raz to tym bardziej

-
- Zarejestrowany Użytkownik
No zdaża się to każdemu, podejrzewam, że nawet największemu kozakowi. To są rzeczy na które wpływ ma bwrdzo dużo czynników - zmęczenie, stres, doświadczenie, nieśmiałość, poziom upojenia alko czy nawet - w moim przypadku - nastrój. Nie przejmuj się, myślę, że ona ze względu na swój "zawód" widziała już w życiu gorsze rzeczy