Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wkrecam sobie czy to normalne
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Witam mam takie pytanko bo może sobie coś wkrecam ale czy myśli ktore przychodzą same do głowy to rzecz normalna.No chyba że coś wyolbrzymiam na tym punkcie ale np.kosze sobie trawe i do głowy przychodzi mi piosenka której ani nie słuchałem ani nie myślałem o niej Oczywiscie znam tę piosenke i sobie ja w myslach spiewam jestem tego swiadom ale czy to że ona w głowie się bierze tak z nikat to normalne ? Oczywiscie mam lęk i obawe przed zwariowanie 

- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Jasne, że to normalneCykor123 pisze: ↑19 czerwca 2018, o 13:54Witam mam takie pytanko bo może sobie coś wkrecam ale czy myśli ktore przychodzą same do głowy to rzecz normalna.No chyba że coś wyolbrzymiam na tym punkcie ale np.kosze sobie trawe i do głowy przychodzi mi piosenka której ani nie słuchałem ani nie myślałem o niej Oczywiscie znam tę piosenke i sobie ja w myslach spiewam jestem tego swiadom ale czy to że ona w głowie się bierze tak z nikat to normalne ? Oczywiscie mam lęk i obawe przed zwariowanie![]()