Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wizyta u psychologa - blagam Was o pomoc
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Dziekuje Bruce, moj Narzeczonu jak mu o tym powiedzialam to myslalm, ze padnie na zawal co to za baba. Jak mozna po pol h rozmowy powiedziec "niech pani uwaza komu co mowi bo kiedy maz moze wykorzystac to przeciw pani"... poki co, jest ni najblizsza osoba i mnie wspiera a co bedzie kiedys to zobaczymy. Mam nadzieje, ze nikt nie bedzie musial niczego wykorzystywac i jeszcze razem z moich nerwicowych jazd bedziemy sie smiac.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej szpagat, mam nadzieję że u Ciebie lepiej... Mnie też psycholodzy, psychoterapeuci odstraszają. Dziś się dowiedziałam, że ja nerwicy raczej nie mam, tylko przeżyłam/ preżywam epizod depresyjny, a nerwica całkiem inaczej wygląda
w nerwicy to ludzie się tak nie smucą ani nie płaczą, no żesz!!! no tak, przecież w nerwicy ludzie skaczą z radości
także mój światopogląd też runął, trzymaj się! 

,,W psychologii jest takie pojęcie „błysk” to jest moment kiedy człowiekowi w głowie się wszystko zmienia, kiedy nagle dociera do niego coś co było oczywiste od lat, ale teraz nabrało innego wymiaru."
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć
Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć

Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
justi2212 pisze:Hej szpagat, mam nadzieję że u Ciebie lepiej... Mnie też psycholodzy, psychoterapeuci odstraszają. Dziś się dowiedziałam, że ja nerwicy raczej nie mam, tylko przeżyłam/ preżywam epizod depresyjny, a nerwica całkiem inaczej wyglądaw nerwicy to ludzie się tak nie smucą ani nie płaczą, no żesz!!! no tak, przecież w nerwicy ludzie skaczą z radości
także mój światopogląd też runął, trzymaj się!

- pannazuzanna
- Zarejestrowany Użytkownik
Haha
Moja pierwsza pani psycholog rozwaliła mi cały światopogląd drążeniem tematu "czy mam problemy w relacjach z mężczyznami". Oczywiście wczesniej ich nie było, po tym drążeniu odcięcie uczuć i niechęć do narzeczonego jak ta lala.
Obecnej pani psycholog nie oddałabym za nic w świecie
Nie dość, że podejscie do pacjenta całkiem inne to podejście do życia ogólnie ma tak fajne, że aż się to z niej wylewa i można sobie brać po trochu, a jej tego nie ubędzie 

Obecnej pani psycholog nie oddałabym za nic w świecie

CHCIEĆ TO MÓC ;col