Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam wszystkim!!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam na imię Angela, mam 17 lat i od kilku miesięcy borykam się z rożnego rodzaju dolegliwościami które prawdopodobnie (mam problemy z wiarą w to że nic mi nie jest)
spowodowane są stresem i lękiem. To coś do mnie wróciło, kiedy byłam mała miałam do czynienia z czymś bardzo podobnym, jednak teraz te objawy mnie przerażają. Mam wrażenie że nic we mnie nie działa już tak jak trzeba. Zrobiłam już większość podstawowych badań (EKG, echo, prześwietlenia) i wciąż czekam na wizytę i neurologa, aby jak to powiedział moja psycholog „wytrącić mi kolejne pole do myślenia z rąk”
Bardzo liczę na wasze wsparcie i pomoc, to forum jest moim kolejnym krokiem do pokonania tego czegoś
Czytając posty które się tu pojawiają bardzo się uspokoiłam, zrozumiałam że nie jestem w tym sama. Cały czas wierze że dam radę!:) Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Angelo, świetnie trafiłaś! Znajdziesz tu zawsze pomocną dłoń, ciepłe słowo I całą masę wiedzy o mechanizmach zaburzeniowych. Powodzenia w odburzaniu 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Nawet nie wiesz, ile osób wokół Ciebie zmaga się z tym samym!

Dobrze że jestes, czuj się jak w domu

Dobrze że jestes, czuj się jak w domu

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."